in ,

Totul despre Yuka: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Yuka: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Yuka s-a impus pe scena muzicală din România prin talent, muncă și originalitate, devenind un nume de referință.

Cine este Yuka?

Cu hituri memorabile, colaborări de succes și având o legătură strânsă cu fanii, Yuka este un fenomen cultural ce continuă să inspire tinerii care o urmăresc. Viitorul muzical pe care pare să îl aibă Yuka este promițător, iar fanii așteaptă cu nerăbdare noi lansări și concerte.

Ce vârstă are Yuka?

La frageda vârstă de 18 ani, tânăra și talentata Yuka, din Câmpulung, a cucerit deja o mulțime de fani.

Numele real Yuka

Yuka, pe numele său real Măriuca Enache, este o tânără din Câmpulung, foarte talentată. Și-a ales acest nume de scenă pentru a avea o sonoritate mai mare în rândul fanilor săi și se pare că a reușit să le atragă atenția.

Cariera Yuka

Yuka a fost descoperită încă de la vârsta de 4 ani. Bunica ei o învățase să cânte o melodie foarte cunoscută, Oda Bucuriei, moment când, într-o pauză de engleză, profesoara de muzică a ascultat-o cântând-o. La vârsta de doar 7 ani, Yuka deja lansa propriul album. În prezent, pentru Yuka muzica încă este atemporală și nu se rușinează de faptul că ceea ce ascultă poate să provină din diverse genuri muzicale.

Yuka a studiat 8 ani pianul și teorie muzicală la școala de muzică. A făcut și câteva ore de chitară, iar în pandemie a studiat ukulele pe internet. Îi e greu, altfel, să aleagă între instrument și voce, dar îi place să le folosească pe amândouă atunci când compune muzică.

Îndrăgostită de muzică și de viață, Yuka pune în versurile sale toată veselia specifică adolescenței pe care o trăiește. În anumite interviuri, renumita Yuka a menționat că dacă nu ar fi făcut muzică, s-ar fi ocupat de educația copiilor mici, ar fi călătorit și ar fi avut un blog de călătorie. Îi place mult ideea de a se plimba de colo colo cu rulota, pictând și desenând, jucând teatru, fiind regizor sau make-up artist. Râde chiar și tânăra artistă Yuka atunci când se gândește cât de nehotărâtă este, dar este normal pentru cineva de vârsta ei, care deja face performanță în carieră oricum.

Unul dintre hiturile sale este Mincinosul Perfect. Despre această piesă, Yuka spune că managerul i-a dat ca tema de gândire acest subiect:

Minciunile alea… atât de credibile și perfect construite generează sentimente și trăiri cât se poate de reale. Si apoi, eu mi-am imaginat povestea piesei și am scris-o. Și da, cred că nimic în viață aceasta nu este întâmplător, orice experiență trebuie trăită, simțită, iar dacă cineva ți-a făcut sufletul să danseze, tu doar ține minte melodia, uită că s-a terminat.

Industria muzicală este extrem de dinamică și diversă. Pentru o artistă care se află la început de drum, așa cum este Yuka, există multe posibilități de a se face auzită, lucru care o bucură mult pe tânăra din Câmpulung. Deși se spune despre generația ei, ca despre toate generațiile tinere, că ascultă muzică „de neînțeles”, ea crede că în era tehnologiei orice artist își poate găsi locul și mai mult, că se poate face auzit, câtă vreme are ceva de zis.

Piesele semnate de Yuka reflectă povești diverse, dar în special fragmente din propria lume interioară. Artista crede că muzica este despre sentimente, despre cum te face să te simți piesa cu poate care te și identifici, în cele din urmă. Astfel, artista își face loc în această mare de voci și stiluri punând în muzică și versuri frânturi din viețile celor care o ascultă.

Tu știai cine este Yuka? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare! Așteptăm cu nerăbdare fiecare mesaj și, de asemenea, propunerile voastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre The Motans: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre The Motans: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Andreea Corb își premiază comunitatea de pe TikTok cu 5 vacanțe

Andreea Corb își premiază comunitatea de pe TikTok cu 5 vacanțe