West Side Flower Fest 2024: Program și Activitati

Totul despre West Side Flower Fest 2024: Mix de creativitate și botanică

În perioada 31 mai – 2 iunie 2024, Parcul Drumul Taberei din București va găzdui o nouă ediție spectaculoasă a West Side Flower Fest. Acest eveniment, organizat de Primăria Sectorului 6, promite să fie un adevărat festin pentru iubitorii de flori și natură.

Programul evenimentului

Program west side flower fest 2024 drumul taberei bucuresti

Evenimentul începe vineri, 31 mai și durează până duminică, 2 iunie. În prima zi, programul este 16.00 – 21.00, iar sâmbătă și duminică, 10.00 – 21.00.

Grădini Tematice și expoziții spectaculoase

Vizitatorii vor putea admira peste 100 de expozanți care vor prezenta o gamă largă de flori și plante, de la cele mai comune până la specii exotice și rare. Vor fi amenajate 20 de grădini tematice, fiecare cu un concept unic care să inspire și să încânte.

Printre atracțiile principale se numără grădinile plutitoare pe lac, un adevărat spectacol vizual ce îmbină frumusețea naturală cu arta peisagistică.

Tematica sustenabilității

Ediția din acest an este dedicată sustenabilității apei, un subiect de mare importanță în contextul schimbărilor climatice. În acest sens, festivalul va include o serie de ateliere și prezentări educative despre cum putem folosi resursele de apă în mod responsabil și eficient.

Participanții vor învăța despre tehnici de grădinărit sustenabil, reciclare și conservarea resurselor naturale.

Activități pentru toată familia

West Side Flower Fest 2024 nu este doar o expoziție de flori, ci și un loc de întâlnire pentru comunitate. Vor fi organizate diverse activități recreative și educative pentru toate vârstele, inclusiv concursuri, jocuri interactive și spectacole ale unor artiști.

De asemenea, vor exista zone special amenajate pentru relaxare, unde vizitatorii se pot bucura de frumusețea peisajului și de atmosfera festivă.

Printre artiștii care se vor afla pe scenă se numără: Alexandra Ușurelu, Marian Vasilescu, Rolly Polly, Blue Noise, Loris, dansatori, Corul Seniorilor, Corul Nostalgia.

Pe 1 iunie, de ziua lor, copiii vor avea pictură pe față, modelaj de baloane, dansuri, pantomimă, jocuri susținute de animatori și concursuri cu premii.

 

De ce să mergi la West Side Flower Festival?

West Side Flower Fest 2024 este o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate în natură, pentru a învăța lucruri noi și pentru a celebra frumusețea și diversitatea florilor.

Nu ratați această oportunitate de a vă conecta cu natura și cu comunitatea din București într-un eveniment plin de culoare și creativitate.

Pentru mai multe detalii și actualizări, vizitați pagina oficială a evenimentului.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Adela Borș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Adela Borș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Amy Claire: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Amy Claire: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră