in ,

Totul despre The Motans: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre The Motans: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Ai auzit cu siguranță câteva dintre piesele foarte cunoscute ale trupei The Motans, o formație de muzică pop și indie care își are originile în Republica Moldova.

Cine este The Motans?

Denis Roabeș, figura centrală a formației, a captivat publicul din România și de peste Prut datorită versurilor profunde, care sunt fredonate la fiecare concert. Trupa a debutat în 2016 și a cunoscut o ascensiune rapidă în lumea muzicii. The Motans a devenit foarte rapid una dintre cele mai iubite trupe din spațiul muzical contemporan.

Ce vârstă are solistul din trupa The Motans?

Născut pe data de 2 august, în anul 1989, Denis Roabeș, figura centrală a trupei The Motans are în prezent 34 de ani, urmând ca în această vară să împlinească vârsta de 34 de ani.

Biografia

Solistul Denis Roabeș a studiat la Colegiul de Transporturi din Chișinău. Muzica pe care o compune în prezent a reușit să impresioneze ascultătorii atât de mult, încât până și acea profesoară din timpul școlii, care îi punea bețe în roate, a ajuns să îi scrie comentarii de apreciere pe YouTube, unde muzicianul încarcă videoclipuri cu piesele pe care le produce sub numele The Motans.

În viața de zi cu zi, Denis Roabeș de la The Motans este o persoană care își iubește foarte mult mama, care are ca țară preferată Italia și care a locuit multă vreme în Moscova. Denis Roabeș a avut o pasiune pentru muzică încă din copilărie, când a fost influențat de diverse genuri muzicale. Înainte de a-și începe cariera muzicală, solistul The Motans a studiat designul și a lucrat într-o agenție de publicitate, însă dorința sa de a crea muzică l-a determinat să își schimbe traiectoria profesională.

Cariera

Denis Roabeș a început proiectul muzical în anul 2016. Lucra în marketing, dar pasiunea sa principală era muzica. A hotărât să se împrumute în acel an de bani și să își asume riscul de a pune pe picioare o trupă muzicală unde acum este și solist, dar și compozitor și textier.

În 2015, începuse déjà să posteze melodii pe YouTube sub numele de The Motans, nume inspirat de dragostea sa pentru pisici. Piesele au atras atenția publicului și au devenit importante în industria muzicală din România, unde solistul s-a făcut remarcat datorită timbrului vocal deosebit și versurilor sale. În 2016, când a semnat contractul cu Global Records, una dintre cele mai mari case de discuri din România, a început și cariera sa.

Debutul oficial a avut loc odată cu lansarea piesei Versus, care a avut un succes remarcabil. Melodia a fost apreciată pentru elementele pop, indie și electronice. Un moment important a fost lansarea albumului de debut, My Gorgeous Drama Queen. Albumul a inclus hituri precum Friend Zone și Nota de plată, ambele devenind virale. The Motans a colaborat cu artiști de renume din România și din Republica Moldova, printre care Delia, Irina Rimes, Inna și Carla’s Dreams. Aceste colaborări au adus trupei multă vizibilitate. Piesa Pentru că (feat. Irina Rimes) a fost un succes major, fiind apreciată pentru chimia dintre cei doi artiști.

The Motans a câștigat premii la gale, confirmându-și statutul în industria muzicală românească. Putem spune că trupa a ajuns într-un timp foarte scurt la acea maturizare artistică pe care o urmăresc mulți muzicieni. Denis Roabeș este cunoscut pentru abordarea creativă și pentru versuri, care abordează teme precum căutarea de sine și complexitatea relațiilor umane. De exemplu, albumul Animale, care a fost lansat în 2020, a continuat să mențină o poziție puternică a trupei în industria muzicală. Cu piese precum Bine indispus și Astrologic vorbind, The Motans a arătat că poate să îmbine cu succes influențele pop cu elemente de rock și alternative, creând un sound unic.

De asemenea, Denis Roabeș a reușit să creeze o comunitate dedicată de fani care apreciază nu doar muzica, dar și valorile și mesajele transmise de trupă. Această legătură strânsă cu fanii este una dintre cheile succesului trupei.

Tu știai cine este The Motans? Scrie-ne pe „Ai un Pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Iraida: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Iraida: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Yuka: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Yuka: Cine este, vârsta, nume real, cariera