in ,

Totul despre Sienna Hollen: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre Sienna Hollen: cine este, vârsta, numele real, cariera

Cu siguranță ai auzit de Sienna Hollen, românca frumoasă care nu doar că s-a întâlnit și pozat cu Johnny Depp, dar l-a convins inclusiv să facă un Tik Tok împreună. Bineînțeles, acesta a devenit virală pe rețelele de socializare.

Cine este Sienna Hollen?

Sienna Hollen se afla în Londra, cu sora ei, și așa au avut ocazia de a se întâlni cu atât de iubitul actor Johnny Depp.

Ce vârstă are Sienna Hollen?

Sienna Hollen are vârsta de doar 30 de ani și o frumoasă carieră în actorie. Deși este tânără, Sienna Hollen a știut să profite de talentul pe care îl are.

Care este numele real al Sienna Hollen?

Numele real pe care îl are Sienna Hollen este Evelyn Iulia Dicu. Nu știm exact de ce a preferat să își aleagă un pseudonim, dar bănuim că este vorba despre faptul că are o carieră pe plan internațional, unde un nume mai puțin românesc deschide porți. Nu este vorba neapărat despre prejudecățile legate de țara noastră, cât este vorba despre o mai bună includere a numelui datorită sonorității sale. Trebuie să recunoaștem că Sienna Hollen este totuși un nume care are mai multă rezonanță decât numele ei primit de la părinți.

Cariera Siennei Hollen

Sienna Hollen s-a născut în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Încă de când era copil, de la vârsta de 10 ani, olteanca focoasă juca în filme muzicale alături de mari nume precum: Jean Constantin, Ileana Șipoteanu sau Gabriel Dorobanțu. Ulterior, Sienna Hollen a studiat la Colegiul Dinu Lipatti, dar apoi s-a stabilit împreună cu familia în Londra. Aici, în Marea Britanie, Sienna Hollen a absolvit Facultatea de Film și Televiziune. Mai târziu, în timpul pandemiei, Sienna Hollen și-a continuat studiile online, la New York University, unde a studiat actoria.

Sienna Hollen stă bine și pe plan amoros, ea fiind într-o relație cu un producător de film de la Hollywood. Cei doi au un copil și sunt foarte fericiți și urmăriți de presa britanică.

@sienna.hollen

Trick or treat? Would you open the door? 🐈‍⬛👀 @Valerie✨

♬ original sound – Sienna & Anneliese

Sienna Hollen a câștigat la vârsta de doar 19 ani, cu puțin timp înainte de a pleca din țară, concursul Miss România 2012. Asta a ajutat-o foarte mult în privința carierei pe care urma să și-o formeze în Marea Britanie. În noua ei țară, Sienna Hollen a devenit foarte repede cunoscută în calitate de actriță, dar și ca model, cântăreață și creator digital, așa cum mai toate vedetele s-au obișnuit să fie prezente online.

Așadar Sienna Hollen era deja Tik Tokeriță în momentul întâlnirii cu Johnny Depp. Practic, ea se afla la Curtea Supremă, unde Johnny Depp avea celebrul proces cu Amber Heard. Sienna Hollen își dorea să înregistreze conținut pentru a arăta urmăritorilor ei secrete în premieră. Deși nu avea voie să filmeze sau să fotografieze în instituție, pentru Sienna Hollen șansele au surâs. Tocmai Johnny Depp i-a propus o filmare.

Sienna Hollen se bucură în continuare de familia și de cariera sa. Deși în România este cunoscută ca frumoasa olteancă din Tik Tokul cu Johnny Depp, Sienna Hollen demonstrează pe plan internațional că este foarte talentată și multe vise de împlinit, așa cum a reușit să facă și până acum.

Tu știai cine este Sienna până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Abia așteptăm răspunsurile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cristina Pucean: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristina Pucean: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre RENVTØ: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre RENVTØ: cine este, vârsta, numele real, cariera