in ,

Totul despre Ramona Păun: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

În lumea televiziunii românești, numele Ramona Păun este sinonim cu profesionalismul și pasiunea pentru sport.

De la debutul său modest în televiziune până la statutul de prezentatoare de știri sportive la Pro TV, Ramona și-a construit o carieră impresionantă și a câștigat inimile telespectatorilor prin prezența sa autentică și cunoștințele solide despre lumea sportului.

Câți ani are Ramona Păun?

În prezent, ea are 36 de ani.

Cine este Ramona Păun?

Născută în pitoreasca localitate Vrânceană, Ramona a crescut într-un mediu în care pasiunea pentru sport a fost întotdeauna prezentă. Deși nu provenea dintr-o familie de sportivi, curiozitatea sa și dragostea pentru mișcare au fost evidente încă de la o vârstă fragedă.

Acestea au fost ingrediente esențiale care au contribuit la drumul său ulterior în lumea televiziunii sportive.

Sursă imagini: Instagram @ramona_paun

Cum și-a început cariera?

Primul ei pas către cariera în media a fost făcut în timp ce era studentă la Sibiu, când a avut oportunitatea de a prezenta o emisiune studențească la un post local. Aici și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism și s-a convins că vrea să își dedice viața acestui domeniu fascinant.

Un an mai târziu, o șansă apărută la Pro TV Sibiu i-a schimbat viața, oferindu-i un loc ca reporter și ulterior ca prezentatoare de știri locale.

Într-un ritm alert, Ramona și-a continuat ascensiunea în carieră. Transferul său la Sport.ro în 2008 a reprezentat o nouă etapă în parcursul său profesional.

Aici, a avut ocazia să lucreze alături de unele dintre cele mai cunoscute nume din industria sportivă românească și să își dezvolte abilitățile în prezentarea știrilor sportive.

Momentul de consacrare al carierei sale

Cu toate acestea, adevărata sa consacrare a venit în 2015, când a fost cooptată în echipa Pro TV, unde a devenit una dintre prezentatoarele de știri sportive cele mai apreciate din România. Alături de colega sa Corina Caragea, Ramona a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin profesionalismul, carisma și pasiunea sa pentru sport.

O persoană dedicată familiei sale

Pe lângă cariera sa în televiziune, Ramona Păun este și o persoană dedicată familiei și pasionată de gătit. Crescută în localitatea Foșcani, a învățat să se descurce singură și să gătească pentru ea și cei dragi.

Această pasiune pentru gătit a devenit una dintre activitățile ei preferate în afara ecranului, bucurându-se să împărtășească gusturi și rețete delicioase cu familia și prietenii săi.

Mici detalii despre Ramona Păun

Înălțimea ei de 1,65 m și greutatea de 53 kg sunt doar detalii mărunte în povestea unei femei puternice și talentate, care a reușit să se impună în lumea televiziunii românești prin profesionalismul și dedicarea sa.

Sursă imagini: Instagram @ramona_paun

Este ea într-o relație?

Partenerul său de viață este Cosmin Mihăiță, iar împreună formează o echipă puternică și sprijinitoare.

Ramona Păun continuă să fie una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive din România, inspirând și motivând generații întregi de tineri pasionați de jurnalism și sport.

Prin povestea sa, Ramona demonstrează că pasiunea, determinarea și munca asiduă pot duce la realizarea visurilor, indiferent de obstacolele întâlnite pe drumul vieții.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Șase filme de la Cannes care vor ajunge în cinematografele din România: Emilia Perez de Jacques Audiard și The Substance de Coralie Fargeat printre ele

Șase filme de la Cannes care vor ajunge în cinematografele din România: Emilia Perez de Jacques Audiard și The Substance de Coralie Fargeat printre ele

Totul despre Codrin Bradea

Totul despre Codrin Bradea: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație