in ,

OMGOMG

Totul despre Paul Olteanu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Paul Olteanu: Arhitectul minților

Paul Olteanu este un nume de referință în industria de training și coaching din România, cunoscut pentru activitatea sa intensă în dezvoltarea personală și profesională a celor cu care lucrează.

El este ste fondatorul și gazda podcastului „Mind Architect”, o platformă dedicată explorării neuroștiinței și psihologiei aplicate în viața de zi cu zi.

Ce vârstă are Paul Olteanu?

În prezent, el are 35 de ani.

Educație și carieră

Paul Olteanu a urmat cursurile „Liderii Mileniului Trei” (LMT) organizate de Fundația Codecs, unde a întâlnit mentori care i-au influențat semnificativ parcursul profesional, precum Marian Staș și Eduard Ezeanu. În 2006, Olteanu a devenit trainer în cadrul aceluiași program, marcând începutul unei cariere strălucite în domeniul educației non-formale​.

Sursă imagini: Google

Activitatea profesională

Pe parcursul carierei sale, Paul Olteanu a ocupat diverse poziții cheie. A fost Președinte al Asociației Club LMT, implicându-se în proiecte menite să dezvolte lideri locali și să promoveze schimbarea comunitară. De asemenea, a fondat departamentul de comunicare și PR la Universitatea Româno-Americană și a lucrat ca Head of Strategy & New Business la Headvertising, unde a coordonat strategii de comunicare pentru clienți importanți precum Vodafone, eMag și Petrom.

Mind Architect

Podcastul „Mind Architect” este unul dintre cele mai populare proiecte ale lui Paul Olteanu. Aici, el explorează subiecte legate de neuroștiință, psihologie și dezvoltare personală, oferind ascultătorilor instrumente practice pentru a-și îmbunătăți viața. Prin intermediul acestui podcast, Olteanu promovează conceptul că fiecare individ este responsabil pentru propria minte și poate deveni arhitectul propriei vieți​.

Filosofia de viață

Paul Olteanu crede cu tărie în autocunoaștere și dezvoltare personală. Experiențele sale personale, alături de mentorii săi și diversele proiecte în care a fost implicat, i-au modelat filosofia de viață. El susține că succesul vine din înțelegerea profundă a propriilor puncte forte și a zonelor de influență, un proces de maturizare ce necesită timp și dedicare​.

@picaturamentala

Increderea în sine= succes personal #paulolteanu #neurostiinta #picaturamentala #sanatate #sanatatemintala #manifestation #5pasidebine #psihologie #fyp #tiktoktrend #dezvoltarepersonala #treding

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Este el într-o relație?

În prezent, el este căsătorit cu Alexandra Olteanu.

Astăzi, Paul Olteanu continuă să inspire și să educe prin sesiuni de training, coaching și podcasturi, ajutându-i pe ceilalți să își descopere și să își maximizeze potențialul.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cristian Onețiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Cristian Onețiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Aluziva: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Aluziva: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație