in ,

Totul despre Lorena Buhnici: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Lorena Buhnici: cine este, vârsta, biografia, cariera

Lorena Buhnici este cunoscută datorită prezenței sale foarte vii în mediul digital.

Cine este Lorena Buhnici?

Ea a creat împreună cu soțul ei, jurnalistul George Buhnici, cea mai de succes platformă din România destinată bărbaților, anume site-ul cavaleria.ro.

 

Ce vârstă are Lorena Buhnici?

Lorena Buhnici s-a născut într-o zi de iarnă, pe data de 29 decembrie 1981. În prezent, ea are vârsta de 42 de ani.

Biografia Lorenei Buhnici

Lorena Buhnici s-a născut în Ploiești și a avut o copilărie despre care spune că ar ilustra-o într-o carte, dacă ar putea. A fost un copil năzdrăvan, căruia i-a plăcut să se joace, să râdă și chiar și să meargă la școală. Lorena Buhnici mai are un frate mai mare, care a avut mereu grijă de ea, care era sora cea mică, dar mereu pregătită să pună la cale o nouă boacănă.

Lorena Buhnici a crescut ca un adult care apreciază enorm prezența părinților și a bunicilor în copilăria sa. La fel de recunoscătoare este pentru prieteni și pentru perioada liceului, pentru tot ceea ce s-a întâmplat până în facultate, când Lorena Buhnici consideră că a devenit acel om mare, mai precis o femeie care se concentrează să își facă o carieră.

Lorena Buhnici a urmat studiile la SNSPA și apoi a urmat un program de masterat la Institutul Diplomatic Român – Relații internaționale și protocol, care avea să dicteze mare parte din cariera sa.

Este căsătorită cu jurnalistul George Buhnici și împreună au o fetiță de care sunt tare mândri, numărându-se printre cele mai importante realizări ale celor doi îndrăgostiți.

Cariera Lorenei Buhnici

Lorena Buhnici lucrează încă de la vârsta de 18 ani. A absolvit SNSPA Comunicare și Relații Publice, cu o specializare în Marketing Politic și în timpul acestor studii, datorită unui internship, Lorena Buhnici a fost angajată la revista auto a Registrului Auto Român. Timp de 12 ani, Lorena Buhnici a fost la această revistă redactor, secretar general de redacție, redactor-șef adjunct și redactor-șef. S-a reprofilat continuu, dar avansând în carieră.

După acest job, Lorena Buhnici a fost purtător de cuvânt, tot la Registrul Auto Român, având grijă să gestioneze cele 42 de filiale din țară. A fost și Șef Birou Presă, tot la RAR, după care a plecat pentru 4 ani să lucreze la Ministerul Transporturilor, unde a fost consilier de imagine pentru un secretar de stat. Ulterior, datorită masterului pe care îl are în relații internaționale și protocol, Lorena Buhnici și-a început cariera diplomatică.

Suprasolicitarea a condus-o pe Lorena Buhnici la un burn-out, în cele din urmă. Totuși, ea a reușit să ajungă tocmai din acest motiv la o schimbare majoră și așa a dezvoltat, împreună cu soțul ei, cea mai de succes platformă din România dedicată bărbaților.

De asemenea, a creat și platforma casebune.ro, dar marea sa pasiune a fost aceea de a se refugia în interviuri cu oameni care ne inspiră. Drept urmare, pe blogul ei, Lorena Buhnici demonstrează că proiectele pe care le dezvoltă sunt o dovadă a stabilității și o sursă de inspirație pentru ceilalți. Lorena Buhnici prezintă povești și oameni care să influențeze într-un mod pozitiv pe cei care iau contact cu aceste narațiuni. Ea scrie pe blog și despre lifestyle, evenimente și sustenabilitate.

Lorena Buhnici este nu numai o femeie foarte frumoasă. Ea este plăcută și apreciată de urmăritorii ei din mediul online întâi de toate datorită exemplului de femeie de succes, cu carieră, pe care l-a demonstrat de fiecare dată făcând, nu doar promițând.

Tu știai cine este Lorena Buhnici până să citești acest articol? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile voastre, și mai ales, sugestiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gardienii Planetei, o experiență multisenzorială despre cele mai mari creaturi de pe planetă, din 7 iunie în cinema

Gardienii Planetei, o experiență multisenzorială despre cele mai mari creaturi de pe planetă, din 7 iunie în cinema

Totul despre Tudor Buțan

Totul despre Tudor Buțan: Cine este, Vârstă, Carieră