in ,

OMGOMG

Totul despre Lorand Soares Szasz: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Lorand Soares Szasz: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați experți în dezvoltarea afacerilor din România.

Cu o poveste de viață impresionantă și o carieră de succes în antreprenoriat și coaching, Lorand a reușit să inspire mii de antreprenori prin seminariile, cursurile și cărțile sale. În acest articol, vom explora în detaliu viața și cariera sa, inclusiv aspectele personale și romantice.

Ce știm despre Lorand Soares Szasz?

Lorand Soares Szasz s-a născut într-o familie mixtă româno-maghiară, având o copilărie marcată de diversitatea culturală.

Deși data exactă a nașterii sale nu este publică, se știe că Lorand a parcurs un drum lung și plin de provocări până să ajungă la succesul de astăzi. Educația sa formală și experiențele timpurii l-au pregătit pentru provocările pe care le va întâlni în lumea afacerilor.

Cum a început cariera sa?

După absolvirea studiilor, Lorand a lucrat în diverse domenii, acumulând o gamă variată de experiențe. A început ca grădinar și ajutor de bucătar în Portugalia, iar ulterior a avansat la poziția de manager de dezvoltare în cea mai mare firmă de coaching din lume​.

Această evoluție rapidă a fost posibilă datorită determinării și abilității sale de a învăța și de a se adapta rapid la noi situații.

Fondarea Upriserz și succesul în antreprenoriat

În 2019, Lorand a lansat Upriserz, o platformă online dedicată educației antreprenoriale. Platforma oferă cursuri de la experți de top și a devenit rapid populară, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19, când multe afaceri s-au mutat online​.

Upriserz a fost descrisă ca fiind un „Netflix pentru antreprenori”, oferind acces la resurse valoroase pentru dezvoltarea afacerilor.

Sursă imagini: Respiro, Kreatoria, Forbes

Activitatea de coach și speaker

Lorand Soares Szasz este, de asemenea, un speaker de talie internațională, susținând seminarii și cursuri în România și în străinătate.

El este autorul mai multor cărți despre dezvoltarea afacerilor și este cunoscut pentru stilul său practic și direct, bazat pe experiențele personale și pe lecțiile învățate din succese și eșecuri​.În seminariile sale, Lorand împărtășește nu doar teorii din cărți, ci și soluții concrete care au funcționat pentru el și pentru clienții săi.

Viața de familie a lui Lorand Soares Szasz

Pe lângă succesul profesional, Lorand are și o viață personală împlinită. Este căsătorit cu Vania, o portugheză pe care a cunoscut-o în timp ce lucra în Portugalia. Vania l-a susținut în toate etapele carierei sale, chiar și atunci când Lorand era ajutor de bucătar. Cuplul are o fiică, Melissa, și împreună formează o familie unită și fericită.

Lorand și Vania împărtășesc o pasiune pentru călătorii, explorând împreună locuri noi și cunoscând oameni care le îmbogățesc experiențele de viață.

Contribuții și filosofie

Lorand este dedicat misiunii de a ajuta antreprenorii să se reconecteze cu viziunea lor inițială și să transforme pasiunile în afaceri profitabile. El consideră că educația antreprenorială este esențială pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos și sustenabil. De asemenea, Lorand militează pentru un mediu economic curat, fără corupție și fără birocrație excesivă, unde antreprenorii pot prospera și contribui la economia națională​.

Lorand Soares Szasz este un exemplu de succes și determinare în antreprenoriat. De la un început modest ca grădinar și ajutor de bucătar, a ajuns să fie unul dintre cei mai respectați coachi și antreprenori din România.

Prin platforma Upriserz și prin seminariile și cărțile sale, Lorand continuă să inspire și să educe mii de antreprenori, ajutându-i să își realizeze visurile și să își crească afacerile. Cu o viață personală împlinită și o carieră de succes, Lorand Soares Szasz este un model de urmat pentru oricine dorește să reușească în lumea afacerilor.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Alex Alvarez: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Alex Alvarez: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Kristina Zavarski : Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Kristina Zavarski: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație