in ,

Totul despre Laurenția Brumă: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Laurenția Brumă: cine este, vârsta, biografia, cariera

Dacă nu ai auzit încă despre Laurenția Brumă, ai auzit cu siguranță de World Miss Univeristy.

Cine este Laurenția Brumă?

Concursul este în top 20 concursuri mondiale, iar Laurenția Brumă a participat la concurs, în Coreea, reprezentând în anul 2023, cu mândrie, țara în care s-a născut, mai exact Republica Moldova. Spre deosebire de concursurile care pun accent pe frumusețea exterioară, World Miss University are drept condiții să fii studentă și să participi la forumuri unde poți demonstra că știi să te exprimi și că ai opinii argumentate despre diverse subiecte, așadar este un concurs care pune accent și pe inteligență, nu doar pe frumusețea fizică.

 

Ce vârstă are Laurenția Brumă?

Cu o înălțime de 1,72m, Laurenția Brumă se remarcă prin frumusețe și inteligență la frumoasa vârstă de doar 25 ani. Deși a încercat mult timp să evite să își dezvăluie vârsta, Laurenția Brumă nu a reușit, date fiind participările sale la concursuri de frumusețe, unde sunt anunțate de fiecare dată vârstele participantelor.

Biografia Laurenției Brumă

Laurenția Brumă s-a născut în Republica Moldova, în Chișinău. A fost atrasă mereu de cultura coreeană, așa că participarea ei la concursul World Miss Univeristy, care a avut loc în Coreea, nu a fost nici ea întâmplătoare. Laurenția Brumă își dorea încă de la vârsta de 13 ani să ajungă în acea țară, iar concursul a fost cel mai bun prilej inclusiv pentru viața sa profesională.

Când era copil, dar și acum, Laurenția Brumă iubea pisicile. Obișnuia chiar și să le plimbe cu căruciorul. Laurenția Brumă are un frate mai mare și un iubit, iar mult timp a preferat să își ascundă vârsta deși este foarte tânără. Ea nu mai are un al doilea prenume, așa cum spunea într-un videoclip că se poartă, dar nici nu are o problemă cu faptul că o cheamă simplu: Laurenția Brumă.

După terminarea liceului, în Republica Moldova, Laurenția Brumă s-a mutat în Cluj pentru facultate. A absolvit Facultatea de Inginerie Alimentară și apoi a urmat un program de master cu specializarea marketing.

Cariera Laurenției Brumă

Laurenția Brumă și-a dorit să fie model și a făcut asta timp de jumătate de an pentru o agenție. Apoi a considerat că este mult mai bine să profeseze ca freelancer și a continuat să facă asta pe cont propriu, însă într-un regim de lucru part time.

Deoarece a fost preocupată de modelling, Laurenția Brumă a participat în anul 2019 și la concursul Miss Basarabia. La acest concurs, Laurenția Brumă a obținut locul III și a făcut mândri mulți fani conaționali și nu numai, făcându-se totodată remarcată în rândul mai multor persoane preocupate de industria de fashion și beauty.

Laurenția Brumă a participat inclusiv la Miss România 2021, a fost Miss Moldova, dar adevărata realizare a fost șansa de a participa la concursul ținut în Seul, Coreea, World Miss University, unde tânăra moldoveancă Laurenția Brumă s-a făcut din nou remarcată.

În momentul de față, Laurenția Brumă este cunoscută în special în calitate de creatoare de conținut. Pe contul pe care îl are deschis pe platforma Tik Tok, Laurenția Brumă numără peste 60 000 de persoane care o urmăresc. Laurenția Brumă postează zilnic despre o mulțime de subiecte de interes pentru publicul pe care l-a atras, iar printre acestea se numără rutina de îngrijire a feței, rutina de îngrijire a părului, mâncare, make-up și unboxing, dar și lucruri relevante despre Coreea sau chiar și sfaturi de relație.

Laurenția Brumă este așadar o tânără versatilă care știe să se prezinte în mediul online nu doar în cele mai bune momente. Ea știe să spună și defectele sau evenimentele din spatele fotografiilor perfecte, care inițial nu o flatau.

Tu știai cine este Laurenția până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Radu Drăgușin: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Ștefan Târnovanu Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Ștefan Târnovanu: Cine este, vârstă, iubită și carieră