in ,

OMGOMG

Totul despre Laura Laurențiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Laura Laurențiu este una dintre cele mai influente figuri din bloggingul culinar românesc, cunoscută pentru pasiunea și dedicarea sa față de arta gastronomiei.

Cu o prezență semnificativă atât online, cât și în media tradițională, Laura a reușit să își transforme hobby-ul într-o carieră de succes, inspirând mii de oameni să gătească și să aprecieze mâncarea bună.

Ce vârstă are Laura Laurențiu?

În prezent, aceste informații despre Laura Laurențiu nu sunt disponibile.

Cum și-a început Laura Laurențiu cariera?

Pasiunea Laurei pentru gătit s-a manifestat de la o vârstă fragedă, ea afirmând că a fost „foodie” înainte de a se interesa de alte aspecte ale vieții. Blogul său, lansat în 2009 sub numele „Cuina Bănățeană” (cuină însemnând bucătărie în dialectul bănățean), a fost inițial o modalitate de a împărtăși rețetele tradiționale din Banat​.

Sursă imagini: Google

Evoluția blogului ei culinar

După doar un an, Laura a extins blogul și l-a mutat pe o platformă proprie, renumindu-l „retetecalamama.ro”. Aceasta a fost o decizie inspirată, deoarece blogul a devenit rapid popular, atrăgând zilnic mii de cititori interesați de rețetele sale delicioase și accesibile. În 2018, blogul a fost mutat pe domeniul lauralaurentiu.ro, consolidându-și astfel brandul personal​.

În 2014, Laura a obținut o diplomă de bucătar, perfecționându-se sub îndrumarea chef-ului Nico Lontras. Acest pas a marcat trecerea de la amator la profesionist în domeniul gastronomiei, deschizându-i uși către evenimente mari și colaborări importante.

Unul dintre momentele de referință din cariera sa a fost includerea unui meniu creat de ea în Best of Weddings 2017, o recunoaștere a talentului și creativității sale culinare​.

Activitatea pe YouTube și social media

Pe lângă blog, Laura este activă și pe platforma YouTube, unde canalul său adună peste 181.000 de abonați. Aici, ea postează videoclipuri detaliate cu rețete, oferind sfaturi și demonstrații pas cu pas, ceea ce a ajutat-o să-și extindă și mai mult audiența.

Activitatea sa pe rețelele sociale nu se oprește aici; pagina sa de Facebook are peste 340.000 de urmăritori, confirmând popularitatea și influența sa​.

În 2018, Laura Laurențiu și-a lansat propria carte de bucate, „Duminica la prânz”, publicată de editura Curtea Veche. Cartea este o colecție de rețete menite să adune familiile în jurul mesei, reflectând credința Laurei în efectul binefăcător al meselor în familie. Tot în același an, patru dintre rețetele sale au fost incluse în cartea „Arena de acasă | La masă cu bucătarii”, realizată de Selgros România.

Filosofia culinară

Laura Laurențiu crede cu tărie în puterea meselor în familie și în bucuria pe care o poate aduce gătitul. Ea consideră că mâncarea bună nu doar hrănește corpul, ci și sufletul, aducând oamenii împreună într-o atmosferă de căldură și iubire.

Aceasta filosofie se reflectă în toate rețetele și articolele sale, care sunt concepute pentru a fi accesibile și pline de savoare​.

Laura Laurențiu este un exemplu de succes în bloggingul culinar românesc, combinând pasiunea sa pentru mâncare cu o abordare profesională și o dorință de a împărtăși bucuria gătitului cu o audiență largă.

Prin blogul său, canalul de YouTube și cărțile publicate, Laura continuă să inspire și să îndrume oameni din întreaga țară să se bucure de mâncare bună și de momente frumoase în familie.

Pentru a explora rețetele și conținutul creat de Laura Laurențiu, vizitați site-ul ei oficial sau canalul său de YouTube.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andrei Bala: Cine este și cu ce se ocupă

Totul despre Andrei Bala: Cine este și cu ce se ocupă

Totul despre Bianca Comănici: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Bianca Comănici: Cine este, Carieră, Relație