in ,

Totul despre Irisha: cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Irisha: cine este, vârsta, biografia, cariera

În acest articol vom afla împreună totul despre Irisha, inclusiv numele ei real!

Cine este Irisha?

Pe numele ei real Irina Ceban, Irisha este o foarte cunoscută concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Ce vârstă are Irisha?

La vârsta de doar 36 de ani, Irisha se face remarcată nu doar datorită calităților fizice, ci și carierei sale, pe care tânăra o prețuiește foarte mult. Dedicarea pe care o are Irisha se vede în profesionalismul cu care face totul. Născută în zodia berbec, în 15 aprilie 1988, Irisha demonstrează că orice își propune, ea poate să obțină.

Biografia Irishei

Irisha s-a născut în Republica Moldova. A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, după care, în anul 2014, a luat decizia de a se muta în România. Această schimbare a marcat începutul unei perioade foarte favorabile pentru ea, deoarece a reușit să participe la numeroase prezentări de modă.

De asemenea, Irisha s-a implicat foarte mult în industria modei timp de trei ani. Pe lângă activitatea sa în acest domeniu, Irisha a urmat cursurile unei școli de stiliști în România și, în plus, s-a perfecționat mai târziu datorită participării în cadrul unei școli de stiliști, în America, pe care a urmat-o cu cea mai mare pasiune.

Despre viața sa personală, Irisha vorbește cu multă discreție, ba chiar aproape deloc. Irisha a declarat totuși că la vârsta de 18 ani a început o relație cu un bărbat mai în vârstă, de care era foarte îndrăgostită. Din păcate, deși această relație a durat 8 ani, aceasta a fost una extrem de toxică. I-au fost necesari câțiva ani după încheierea relației pentru a putea să iubească din nou.

Cariera Irishei

Artistă, vedetă de televiziune și model, Irisha strălucește din punct de vedere profesional. După ce a apărut în numeroase emisiuni de televiziune, Irisha a reușit să adune o comunitate impresionantă de admiratori în mediul online. În prezent, ea are peste 100.000 de urmăritori care îi apreciază fotografiile și îi oferă sprijin constant în toate activitățile sale, cu admirație.

Irisha a fost câștigătoarea unei ediții a concursului Bravo, ai stil și s-a făcut cunoscută pentru priceperea pe care o arată în legătură cu domeniul beauty și fashion. După ce a început o carieră de success în modeling, Irisha a decis să pună pe locul doi acest job. Așa a reușit să se întoarcă la una dintre pasiunile ei și să se concentreze din ce în ce mai mult pe asupra muzicii. Una dintre cele mai remarcabile colaborări ale sale a fost cu DJ Sava, care a produs piesa de succes Fosta ta, interpretată a împreună cu Uddi. Piesa a fost lansată în anul 2017. În anul următor, 2018, la începutul anului, Irisha a lansat o nouă melodie intitulată You lose. Pentru videoclipul piesei a filmat în Statele Unite ale Americii. Această lansare a marcat un alt moment important în cariera sa muzicală, evidențiind dedicarea și efortul depuse pentru a se afirma în industria muzicală.

Irisha a fost și prezentatoare la WOWbiz și în felul acesta a adunat în jurul ei o comunitate și mai mare de urmăritori. A participat și la Survivor România, astfel că emisiunile televizate i-au adus popularitatea de care avea nevoie. Despre experiența sa la Survivor România, Irisha a declarat într-un interviu:

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva.

Tu știi cine este Irisha? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bastardul este din 28 iunie în cinematografe

Bastardul este din 28 iunie în cinematografe

Totul despre Aleksandra Lazaruss: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Aleksandra Lazaruss: cine este, vârsta, biografia, cariera