in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Irina Manea: Cine este, Vârstă, Carieră și Familie

Irina Manea este unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri din spațiul online românesc. Cu 611K subscriberi pe YouTube și peste un milion de urmăritori pe Instagram, Irina și-a construit, de-a lungul anilor, o comunitate foarte puternică, formată din fani care o îndrăgesc.

Cine este Irina Manea?

Irina Manea, cunoscută anterior căsătoriei drept Irina Deaconescu, este un video content creator român cu o carieră de succes. Originară din județul Gorj, Irina a terminat Colegiul National „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu în 2016. Doi ani mai târziu, în 2018, Irina și-a început cariera de vlogger, încărcându-și primul storytime pe YouTube.

Inițial, contentul postat de către aceasta consta în storytime-uri, reacții la subiecte de interes din mass-media și sfaturi pentru urmăritorii ei. De când s-a căsătorit și și-a întemeiat o familie, Irina a început să creeze conținut legat de viața ei ca mamă și soție. Deși în prezent Irina se focusează pe vloguri de familie, ocazional, creatoarea de conținut mai postează și review-uri sau make up tutorials.

Ce vârstă are Irina?

Pe 7 ianuarie, Irina a împlinit 26 de ani, fiind născută în 1998, sub zodia Capricornului. Pentru o familistă convinsă așa ca Irina, it makes perfect sense that she’s an earth sign.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

Realizările profesionale ale Irinei

Cu o carieră în crearea de conținut destul de lungă și de succes, Irina s-a bucurat de-a lungul anilor de recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Irina este de mult timp unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți influenceri, iar în 2019, această faimă a dus-o departe. Până în Santa Barbara, mai precis. În urmă cu aproape cinci ani, Irina a fost nominalizată, alături de alți șapte creatori de conținut, la categoria Best Romanian Pop Culture Influencer, din cadrul premiilor E! People’s Choice Awards. Alături de Maria Zvincă și Adelina Pestrițu, Irina a fost una dintre cele trei finaliste care au zburat în luna noiembrie a anului 2019 în Statele Unite, pentru ceremonia de premiere din cadrul evenimnetului.

Despre viața personală a Irinei

După cum îi spune și numele, Irina Manea este căsătorită cu fotbalistul român Cristian Manea, cu care are și doi copii absolut adorabili: pe micuțele Venus și Victoria. Cei doi sunt împreună încă din 2019, iar în 2022, cei doi s-au căsătorit. Pentru mai multe informații cu privire la relația Irinei cu Cristi, te invit să citești articolul nostru scris pe tema asta.

@irinadeaco🥹🥹🥹♬ original sound – ❦

Cum stă Irina Manea la nivel de cifre?

YouTube: Irina Manea (@IrinaDeaconescu)– 611K subscribers;

Instagram: Irina Manea (@irinassw) – 1.1M urmăritori;

TikTok: Irina Manea (@irinadeaco) – 728.2K followers

Iar dacă vrei să citești mai multe despre Irina și Cristi, ți-am lăsat aici alte câteva articole scrise de noi. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 4 – 10 martie: clasamentul celor mai optimiste zodii

Cine are ziua de naștere pe 4 martie?