in ,

Totul despre Iraida: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Iraida: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Iraida cântă, scrie versuri, compune și prin tot ceea ce face își cam asigură locul întâi în topurile de hituri.

Cine este Iraida?

A asigurat, de asemenea, succesul unor artiști ca Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Iuliana Beregoi și poate că datorită acestor contribuții pe care le-a avut Iraida în industria muzicală ai auzit și tu de ea.

Ce vârstă are Iraida?

Iraida nu a făcut publice detalii legate de vârsta sa, dar a menționat cu anumite ocazii că este zodia capricorn, cu ascendent în săgetător. Cu siguranță, tânăra artistă nu are mai mult de 30 de ani.

Numele real al Iraidei

Numele Iraida nu putem spune că este pseudonim deoarece este numele de botez ales de părinții săi chiar dacă nu este notat și în certificatul de naștere. Iraida înseamnă eroină. Altfel, numele pe care îl folosesc oamenii în general în ceea ce o privește pe artistă este Adelina, dar în familia ei există tradiția ca numele dat la botez să nu fie trecut și în acte.

Cariera Iraidei

În familia pe care o are Iraida se asculta muzică foarte rar. Artista își amintește totuși că avea cam 5 sau 6 ani și auzise la postul muzical de televiziune MTV anumite piese și îi plăcea mai tot ceea ce auzea chiar dacă nu înțelegea versurile melodiilor. A avut o copilărie frumoasă și a fost un copil foarte dorit. Iraida se consideră binecuvântată din acest punct de vedere.

A terminat, culmea, Facultatea de Drept, parțial și la cerința părinților. Iraida nu a dorit să profeseze în acest domeniu fiindcă muzica i-a bătut mereu la ușă. Iraida a fost mereu orientată către muzică și a fost norocoasă fiindcă nu s-a lăsat niciodată de această pasiune. Chiar și în timpul facultății obișnuia să se oprească la studio, unde era necesar să își folosească abilitățile creative. Studioul era la doar 5 minute distanță de facultate. Cum spune ea, practic ea trecea zilnic pe lângă ceea ce urma să devină viitorul ei.

Când era mică, Iraida a studiat chitara, dar a avut mereu sindromul impostorului, ceea ce a făcut-o mereu să se îndoiască de talentul său. Iubea și iubește încă să deseneze, să călătorească și să fie în preajma animalelor. Are trei pisici, pe care îi consideră copiii săi, iar în timpul liber preferă să petreacă timpul cu ei sau la shopping.

Când era bebeluș mama ei îi punea muzică clasică pe casetofon. La vârsta de 4-5 ani, Iraida déjà învăța cu mama să cânte la pian linia melodică de la „Silent Night”, pentru o serbare, și încerca să o convingă că ar trebui să sune altfel. Iraida a scris și a compus piese mult timp folosind limba engleză. Când studioul unde înregistra a solictat ca Iraida să creeze și în limba română, artista a luat asta ca pe o provocare. Ea și declara într-un interviu, în legătură cu această schimbare:

Poate părea paradoxal, dar a fost o adevărată provocare să compun în limba mea maternă, româna, comparativ cu engleza.

Pentru că Iraida este atrasă de provăcări și își dorește să se exprime cât mai variat din punct de vedere artistic, artista s-a bucurat de proces în sine. Piesa „Opriți Planeta”, care este o colaborare cu Puya, a arătat multe publicului despre traiectoria sa profesională. De la lansarea piesei „Modern Love” până astăzi, Iraida spune că piesa „Opriți Planeta” este cea cu care publicul român o asociază cel mai mult. Datorită acestei piese care a devenit hit, mulți ascultători au crezut inclusiv că Iraida nu este româncă.

Despre ce colaborări are în vizor, Iraida declară că ar vrea să lase muzica să vorbească. Ea continuă să scrie din suflet și din experiențele sale. Sunt mulți artiști cu care i-ar plăcea să colaboreze, dar cea mai interesantă experiență i s-ar părea cea cu Subcarpați.

Tu știai cine este Iraida? Intră pe „Ai un Pont?” și spune-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Alduts Sherdley: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre Alduts Sherdley: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre The Motans: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre The Motans: Cine este, vârsta, biografia, cariera