in ,

AdorAdor

Totul despre Ionuț Lenghel (Îmi place să mănânc): Cine este, Carieră, Relație

Ionuț Lenghel, cunoscut în mediul online sub numele de „Îmi place să mănânc”, este un creator de conținut român care și-a câștigat popularitatea prin explorarea și evaluarea mâncărurilor fast food din întreaga lume.

Canalul său de YouTube, „Îmi place să mănânc”, este urmărit de un public larg, atras de stilul său autentic și entuziast de a prezenta diverse preparate culinare. El are și un canal secundar, numit Lenghel, unde oferă life updates.

Sursă imagini: Instagram @ionutlenghel

Cum și-a început Ionuț Lenghel cariera

Ionuț Lenghel și-a început cariera pe YouTube din dorința de a împărtăși pasiunea sa pentru mâncare. Videoclipurile sale includ vizite în diverse țări, unde explorează oferta locală de fast food, inclusiv lanțuri renumite precum McDonald’s, KFC și diverse shaormerii.

În plus, Lenghel realizează și clipuri din orașul său natal, Oradea, unde testează și oferă ratinguri pentru diverse fast food-uri locale. Această abordare unică și directă i-a adus rapid popularitate și o bază fidelă de fani.

Călătoriile sale culinare prin lumea întreagă

Unul dintre aspectele cele mai atractive ale canalului „Îmi place să mănânc” este faptul că Ionuț călătorește în diverse colțuri ale lumii, încercând mâncăruri specifice fiecărei țări.

Fie că se află în Asia, America sau Europa, el se aventurează în explorarea fast food-urilor locale, oferind recenzii detaliate și sincere. Această diversitate culturală și culinară face ca fiecare videoclip să fie o experiență nouă și interesantă pentru spectatori.

Originar din Oradea

Pe lângă explorările sale internaționale, Ionuț Lenghel dedică o parte semnificativă a conținutului său orașului său natal, Oradea. Aici, el vizitează diverse fast food-uri locale, gustă preparatele și oferă ratinguri, ajutând astfel și la promovarea micilor afaceri locale. Această legătură cu comunitatea sa natală adaugă un element personal și autentic canalului său, făcându-l și mai apreciat de public.

Backstory-ul lui Lenghel

În spatele succesului său online, Ionuț Lenghel ascunde o poveste personală de reziliență și adaptare. După absolvirea liceului, Ionuț a trecut printr-o perioadă dificilă în care nu își găsea locul. A încercat mai multe domenii, inclusiv lucrând în fast food-uri și pe șantiere. „După ce am terminat liceul, am dat şi am intrat la trei facultăţi: Ştiinţe Economice, Inginerie şi Ştiinţe Politice. Nu prea ştiam, însă, ce vreau să fac“, povestește Ionuț, potrivit publicației Impact.

Această perioadă de incertitudine a fost esențială pentru dezvoltarea sa personală și profesională. Experiențele diverse prin care a trecut l-au ajutat să își găsească în cele din urmă pasiunea adevărată în crearea de conținut culinar, ceea ce l-a condus la succesul de astăzi.

Este el într-o relație?

În prezent, Ionuț Lenghel nu a oferit vreun detaliu despre viața lui romantică.

Ionuț Lenghel, aka „Îmi place să mănânc”, a devenit unul dintre cei mai populari creatori de conținut din România prin combinația sa de călătorii, degustări de fast food și recenzii autentice. Povestea sa de viață, marcată de încercări și adaptare, este o sursă de inspirație pentru mulți tineri.

Prin pasiunea sa pentru mâncare și abilitatea de a se conecta cu publicul, Lenghel continuă să fie o figură influentă și apreciată în mediul online.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mădălina Badea: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Mădălina Badea: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Cristian Onețiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Cristian Onețiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație