in ,

Totul despre Cristina Pucean: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristina Pucean: cine este, vârsta, biografia, cariera

Pe numele său complet Nicoleta Cristina Pucean, tânăra care face furori pe internet este o dansatoare profesionistă pe care toată lumea o admiră.

Cine este Cristina Pucean?

Este prezentă la foarte multe evenimente unde maneliștii își desfășoară concertele și de aceea și este cunoscută sub numele de dansatoarea maneliștilor.

Ce vârstă are Cristina Pucean?

Cristina Pucean s-a născut în anul 1995, pe data de 11 iunie. Ea este guvernată de semnul zodiei gemeni și a înnebunit o mulțime de fani cu talentul său la dans la vârsta de doar 29 de ani.

Biografia Cristinei Pucean

Cristina Pucean a cochetat încă din adolescență cu lumea scenei. De aceea, ea a participat la diverse concursuri de frumusețe pe care le-a și câștigat. Pe vremea aceea, adolescenta Cristina Pucean nu avusese încă intervenții estetice, așa că a câștigat toate aceste concursuri prin frumusețea naturală, la care adăuga uneori momente de talent în care dansa bellydance. A început să danseze la vârsta de 14 ani.

Cristina Pucean are o relație cu Bogdan de la Ploiești. Cei doi formează unul dintre cele mai admirate și iubite cupluri mondene. Cristina Pucean a declarat chiar și atunci când era despărțită de iubitul ei că pentru ea, o femeie împlinită este o femeie care are familie. Chiar dacă cei doi au fost și despărțiți, de curând au anunțat că s-au împăcat. Mai mult, cei doi au menționat că își doresc un copil, dar că așteaptă ca Dumnezeu să le dea acest copil la momentul potrivit.

Cristina Pucean este o persoană care nu acceptă din partea celorlalți trădarea și minciuna. Printre lucrurile care o fac să sufere, și asta este ceea nu o poate face să se simtă pe deplin fericită, se numără pierderea tatălui ei și a nepotului său Raym, care a decedat în urma unui incendiu chiar în casa vedetei.

Printre hobbyurile pe care le are Cristina Pucean atunci când nu este în lumina reflectoarelor se numără plimbatul în parc și vizionarea de filme. Cristinei Pucean îi mai place să joace Rummy cu cei dragi.

Cariera Cristinei Pucean

Dansatoarea Cristina Pucean s-a făcut remarcată datorită prezenței sale la cântările celebrului manelist Florin Salam. Apoi, ea a reușit să colaboreze cu o mulțime de cântăreți de manele cunoscuți. Cu fiecare contract pe care îl obține, ea se asigură că negociază venitul alocat prestației în funcție de celebritățile alături de care urcă pe scenă. De exemplu, Cristina Pucean a câștigat într-o seară suma de 10 000 de euro deoare a primit multe dedicații la acel eveniment. Deși nu are nici măcar 30 de ani, blondina a reușit deja să strângă o avere din această carieră.

Cristina Pucean a participat și la emisiunea televizată Românii au talent, lucru care i-a adus și mai multă popularitate deoarece momentul său de dans a fost foarte apreciat de public. Pe lângă cariera pe care o are ca dansatoare, Cristina Pucean se gândește să se apuce serios și de cântat. Meseria ei implică a fi mai mereu și prin studiouri, alături de interpreți, așa că poate spune cu sinceritate că are idee despre bucătăria care se petrece în spatele muzicii. Trebuie să recunoaștem că muzica și dansul merg mână în mână, ceea ce îi asigură talentatei Cristina Pucean toate șansele de a avea o carieră formidabilă și în acest sens.

Tu știi cine este Cristina Pucean? Intră pe „Ai un Pont?” și spune-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Bogdan Micu: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Bogdan Micu: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Sienna Hollen: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre Sienna Hollen: cine este, vârsta, numele real, cariera