in ,

Totul despre Cristian Stan: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristian Stan: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Autor al cărții vândute în primii 2 ani în peste 40 000 de exemplare, Cristian Stan este un foarte urmărit mentor.

Dacă ești interesat de subiecte legate de dezvoltare personală și iubire de sine, cartea sa, Arta de a te iubi este ghidul perfect, cu ajutorul căruia să îți îmbunătățești relația cu tine însuți.

Cine este Cristian Stan?

Cartea pe care o promovează autorul Cristian Stan are ca idee principală faptul că dacă ne îmbunătățim relația cu sine, atunci cu siguranță vom îmbunătăți și relația cu persoana iubită. Se pare că nu poți avea niciun fel de relație sănătoasă câtă vreme nu te poți iubi pe tine însuți.

Ce vârstă are Cristian Stan?

La vârsta de doar 29 de ani, Cristian Stan a învățat mult din experiența sa de viață. Asta îl face să fie un exemplu pentru care s-au rătăcit în căutarea sinelui.

Biografia lui Cristian Stan

Cristian Stan s-a născut în Pitești. În timpul liceului a fost un tip complet diferit față de ceea ce susține acum în cărâile sale că trebuie să fii. Tocmai perioada liceului este aceea care l-a format, chiar dacă într-un mod toxic, pentru ca ani mai târziu Cristian Stan să poată să fie un mentor care și-a învățat lecțiile de viață. După terminarea anilor de liceu, Cristian Stan a venit motivat în București, cu gândul de a urma cursurile la Facultatea de Drept. La dorința mamei sale, Cristian Stan urma să se facă notar, profesie pe care o avea și ea.

Cristian Stan s-a îndrăgostit de o colegă de facultate și asta s-a dezvoltat în ceea ce numește relație toxică. Făcea voluntariat la Asociația Studenților de la Drept și asta l-a ajutat mult să își dezvolte abilități și competențe precum lucrul în echipă și dezvoltarea proiectelor. În timpul unui teambuilding, Cristian Stan s-a îndrăgostit de Diandra, care a devenit pentru el un ghid în acea perioadă de vulnerabilitate cauzată de ieșirea dintr-o relație toxică.

Pasiunea lui Cristian Stan pentru dezvoltare personală a apărut în anul 2017, când era în sesiune și urma să dea, fiind în anul III de studiu, examenul la Drept Comercial. Nu mai avea dispoziție să învețe, așa că s-a gândit să meargă la sală fiindcă asta era o promisiune pe care o făcuse de două luni, dar nu se ținuse de ea. Se gândea că prin sport va reuși să se culce mai devreme noaptea și să nu se mai joace FIFA până târziu. Așa a început provocarea de a se autodisciplina și curând asta i-a schimbat viața.

În prezent spune despre el că este o fire sociabilă, chiar dacă apreciază și singurătatea. Îi place să joace tenis, poker și pingpong, să se bucure împreună cu prietenii de muzică, dans și mers pe munte.

Cariera lui Cristian Stan

Cristian Stan a reușit să transforme lecțiile despre viață pe care le-a primit în exemplu de autocunoaștere și automotivare pe termen lung. Totul a început cu setarea unor obiective și cu un joc creat cu prietenii, având ca provocare pe Snapchat încărcarea unor dovezi care dovedeau trezitul de dimineață și lectura.

A deschis ulterior un cont de Instagram, Gold Cards, unde posta citate, apoi a început să încarce recomandări de carte. A reușit, mai ales, prin publicarea cărții Arta de a te iubi, să vândă peste 50 000 de produse, incluzând exemplare ale cărții și calendare, agende sau jurnale.

Numărul fanilor lui Cristian Stan continuă să crească, astfel că mentorul are peste 220 000 de urmăritori pe Instagram, 290 000 de fani pe TikTok și peste 200 000 de urmăritori pe Facebook. În ciuda popularității și venitului pe care îl are, Cristian Stan spune că nu faima și banii îl fac fericit, ci întemeierea unei familii.

Tu știai cine este Cristian? Scrie-ne pe „Ai un Pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Gina Bradea: Cine este, vârstă și cu ce se ocupă

Totul despre Gina Bradea: Cine este, vârstă și cu ce se ocupă

Totul despre Zbîr Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Zbîr: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră