in ,

Totul despre Cristi și Ralu: cine sunt, vârstă, biografia, cariera

Totul despre Cristi și Ralu: cine sunt, vârstă, biografia, cariera

Se numără printre cei mai îndrăgiți vloggeri și cu siguranță ai auzit despre Cristi și Ralu, doi tineri îndrăgostiți care au luat rucsacul în spate.

Cine sunt Cristi și Ralu?

Aceștia au lăsat totul în urmă și așa au reușit să plece în ceea ce am putea numi cu ușurință aventura vieții lor.

Ce vârstă au Cristi și Ralu?

Cei doi îndrăgostiți, Cristi și Ralu, sunt tineri și plini de energie. Cristi are 32 de ani, iar Ralu nu știm exact câți ani are, dar bănuim că este foarte apropiată de vârsta pe care o are Cristi.

Ralu și-a sărbătorit în anul 2022 ziua de naștere, în august, în Casablanca, iar asta urma să se sfârșească cu o tragedie. Cristi și Ralu au încărcat pe vlogul lor un videoclip care documentează asta.

Biografia lui Cristi și Ralu

Cristi a încercat să studieze Marketing, dar a abandonat facultatea după doar câteva luni. Ralu a terminat doar studiile liceale și ulterior s-a angajat la un bar, în timp ce iubitul ei lucra la o firmă de închirieri auto. Pe vremea aceea, Cristi și Ralu locuiau în Benidorm, în Spania.

Cristi și Ralu au fost stabiliți timp de mulți ani în Spania, însă apoi s-au hotărât să își folosească banii pe care îi aveau pentru a vedea lumea. Cei doi consideră că sunt suficient de tineri încât să călătorească fiindcă vor avea, apoi, timpul necesar și pentru a munci. Deși călătoresc, iar asta a devenit un job, Cristi și Ralu au și zile libere, în care le place să bea cafea și se uite pe Netflix și pe Amazon Prime.

Cariera lui Cristi și Ralu

Cristi și Ralu au călătorit în 8 țări în doar 5 luni. În acest timp, i-a prins și pandemia, au fost confirmați și cu boala Dengue, dar nimic nu i-a ținut pe Cristi și Ralu să își mențină fanii la curent prin intermediul vlogului de călătorii pe care îl au.

@cristisiralu

200$ in Liban 🤨🙀#cristisiralu #fyp #fyromania #fy

♬ sonido original – CristiSiRalu

Vlogul a început în anul 2019. Pe canalul Youtube putem vedea cât de bine documentează Cristi și Ralu totul, atât înainte, cât și în timpul călătoriei. De exemplu, uneori prezintă imagini rare, cum a fost în cazul celor cu prezentarea biografiei lui Iulius Popper sau au călătorit cu trenul pe linia ferată care a fost construită între Bangcook și Rangoon, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. S-a întâmplat, de asemenea, să documenteze în direct anumite comunități, motiv pentru care Cristi și Ralu își introduc cu fiecare ocazie cei peste 195 000 de abonați ai canalului lor de pe Youtube într-o lume fascinantă și nouă.

Cristi și Ralu știu că pasiunea lor implică a fi mai mereu expus. Cei doi îndrăgostiți consideră că nu poți face ceva doar din pasiune și că ai inclusiv nevoia de a expune celorlalți ceea ce creezi. Cristi și Ralu filmează, editează, caută titluri pentru episoadele lor, fac poze, plus că trebuie să răspundă constant oamenilor, ceea ce transformă această pasiune inițială a călătoritului într-un job.

@podcastnefiltrat

Cea mai frumoasă amintire pe care o au Cristi și Ralu 🌏 #CristiSiRalu #PodcastNefiltrat #Mariciu #Podcast #TravelVloggers #Travel 🎙️

♬ original sound – Podcast Nefiltrat

În primii ani de vlogging, Cristi și Ralu spun că nu faci bani din asta și că este greu. Totuși, în anul 2021, cei doi au avut multe vizualizări și deși canalul lor era unul mic, a atras 5 milioane de vizualizări. Între timp, Cristi și Ralu au ajuns să câștige nu doar cât să își susțină financiar prin vlogging toate călătoriile, dar câștigă oricum mai mult decât se așteptaseră atunci când au pornit pe drumul acesta. Dintre clipurile recente putem numi călătoria din aprilie 2024 la Ciugud, unde au strâns într-o singură zi peste 51 000 de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Tudor Sebastian (Bastien), artist: „tot ceea fac comes from the bottom of my heart”

Cine este Tudor Sebastian (Bastien), artist: „Tot ceea ce fac comes from the bottom of my heart.”

Totul despre Timișoara Music Awards 2024: Când se ține, unde și artiști

Totul despre Timișoara Music Awards 2024: Când se ține, unde și artiști