in ,

OMGOMG

Totul despre Conacu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Descoperă acum detalii interesante despre viața lui Conacu!

Totul despre Conacu

Conacu este un creator de conținut din România, care pe lângă pasiunea pentru online, mai este cunoscut și pentru frizurile colorate pe care le diversifică cu orice ocazie.

Cine este Conacu?

Tânărul youtuber din București, are vârsta de 29 de ani, și este născut pe data de 28 Martie, ceea ce ne indică faptul că este norocosul purtător al zodiei de foc, Berbec.

El, este un youtuber, a cărui content se focusează în mai multe direcții, și anume, content de live stream,  cât și gaming și vlogging.

Acesta se prezintă în mediul online ca fiind un om care aduce zâmbete pe fața oamenilor, sau după cum spun urmăritorii lui fideli, “Conacu este o stare de spirit!”. Acest lucru este întărit chiar și funny moments-urile pe care le sharuiește cu urmăritorii.

Din ceea ce ne arată pe Social Media, pare că este pasionat și de pescuit, având grijă ca de fiecare dată când are puțin timp liber, să se bucure de acest hobby, uneori chiar și în prezența iubitei lui.

O altă pasiune pe care urmăritorii lui fideli o cunosc cu siguranță, este pasiunea pentru vopsitul părului. Acesta a trecut de la culori precum brunet și blond, la culori ca roz, albastru și verde.

Sursă Imagini Instagram: @conacuofficial

Cariera lui Conacu

Cariera lui în mediul online este una vastă. Încă de la început, acesta și-a asumat rolul de a se dezvolta în mai multe direcții, abordând mai multe serii de conținut, tocmai pentru a ajunge la ochii și urechile unui număr cât mai mare de oameni.

Tot în această ordine de idei, pe lângă contentul creat, acesta s-a asociat și cu nume cunoscute de branduri, sau persoane renumite din lumea YouTube-ului, formând împreună unele dintre cele mai cool colaborări.

Unele dintre aceste colaborări, sunt colaborările cu GymBeam România, e-shop-ul cu suplimente nutritive și echipamente de fintess, dar și cu Digital Crusade, care este unul dintre cele mai mari esports events organizer din România.

În 27 mai, 2020, a avut loc premierea primului episod „“PODCAST/FREE TALK EP, 1: Viața de student, dragoste și Dota”.”, din podcastul lui. Această serie de podcast, conține 28 de episoade, la care de-a lungul timpului au participat mai mulți invitați, din diferite domenii de activitate.

Un alt pas important în cariera lui, a fost momentul în care și-a lansat propriul shop online, numit Conacu.shop, unde poți găsi hanorace, jachete, tricouri, accesorii, căni, și multe altele, toate acestea fiind personalizate.

Cum stă Conacu pe Social Media?

Conacu investește mult timp în cariera lui din mediul online, iar numărul urmăritorilor de pe YouTube, Instagram și TikTok, vorbește de la sine.

Pe canalul de YouTube, acesta este urmărit de aproximativ 359k subscribers, iar de asemenea, deține și un canal de YouTube secundar, numit conacu GAMING, unde are 104k subscribers, și unde postează doar conținut focusat pe gaming.

Tot pe canalul de YouTube, acesta are mai multe serii, precum, serii de podcast, funny moments, videoclipuri și live-uri de pe omegle, dar și vlogguri, unde abordează diverse subiecte din viața personală. Astfel, el adoptă o modalitate transparentă de a discuta cu urmăritorii lui, lucru care nu face decât să îi apropie și mai mult pe aceștia de el.

Pe platforma Instagram, acesta este urmărit de 111k followeri și postează content din viața de zi cu zi, în special postări în care apare în ipostaze cu iubita lui.

În cazul în care ai și un cont de TikTok, pe Conacu îl poți urmări chiar și aici, deoarece recent, aici a început să fie mai activ, dovadă fiind, postările pe care le face zilnic. Aici, este urmărit de 326.7k followeri

Tu îl urmărești pe Conacu pe vreuna dintre plaftormele lui de Social Media?

Relația lui Conacu

Conacu se află în prezent într-o relație de dragoste cu creatoarea de conținut @irrrrrinaaaaa. Aceasta este urmărită pe Instagram de 16k followeri, dar are și un cont de TikTok, @imrozz__, unde are 209k urmăritori.

Cei doi, nu își ascund relația, ba din contra, profită de orice ocazie să se pozeze și să se posteze împreună, atât pe pe Instagram, cât și TikTok.

Sursă Imagini Instagram: @conacuofficial

Pentru o părere despre Conacu, poți lăsa un mesaj în secțiunea de comentarii, iar pentru o mică bârfă, îți aștept mesajul chiar aici. 😇😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre xSlayder

Totul despre xSlayder: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Sorin Pârcălab: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Sorin Pârcălab: Cine este, Carieră, Relație