in ,

Totul despre Blanco: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre Blanco: cine este, vârsta, numele real, cariera

Carismaticul muzician Blanco, deși este foarte tânăr, s-a făcut remarcat în industria muzicii hip-hop din România foarte rapid.

Cine este Blanco?

A avut încă de la apariția sa în lumea muzicală colaborări cu artiști de renume, care i-au adus faimă, dar care totodată au învățat multe de la versatilul artist Blanco.

Ce vârstă are Blanco?

Blanco nu vorbește pe rețelele de socializare sau în interviuri despre vârsta sa, dar are cu siguranță sub vârsta de 30 de ani.

Care este numele real al lui Blanco?

Blanco este un pseudonim pe care artistul îl folosește și despre care nu vrea să spună mai multe. Nici cum l-a găsit, nici ce reprezintă. În schimb, Blanco menționează oricând i se cere numele real, iar acest nume este Cătălin Stănciulescu.

Cariera lui Blanco

Blanco s-a născut în Slobozia și nu și-a început cariera muzicală decât în urmă cu 7 ani. Încă în primul an și jumătate de când începuse să cânte, deși nu înregistrase el prea mult, a adunat pe canalul său de YouTube, unde avea doar 2 piese încărcate, extraordinarul număr de 150 de mii de vizualizări.

A colaborat cu mulți artiști din zona de muzică underground din România, dar în același timp a atras în proiectele sale muzicale și nume importante. O parte dintre artiștii cu notorietate pe care Blanco i-a adus în proiectele sale sunt Marko Glass și Bvcovia, IDK, OG Eastbull, Aerozen și Berechet. De asemenea, un recent, dar mare label de muzică urbană, Def Jam Recordings România, a fost deosebit de încântat să îl reprezinte pe tânărul Blanco.

Primul single lansat de Blanco a fost în 2023, pe albumul Sunt Io, și se numește Tot ce fac e sfânt. Carismaticul rapper a debutat cu albumul Blancomat, un album care a avut mare succes imediat după lansare. Tânărul din Slobozia a demonstrat publiuclui într-un timp foarte scurt că poți avea succes dintr-odată, iar resursele sale inspiraționale par oricum inepuizabile.

A apărut la Urbanist Sessions, emisiunea care este poate cea mai relevantă ca rampă de lansare pentru cei din muzica underground, iar asta l-a introdus și mai mult în mijlocul acestei lumi în care are o mulțime de fani.

Până una, alta, piesele care l-au motivat să se apuce de muzică sunt Rap God a lui Eminem și Look at me now de la Busta Rhymes, Chris Brown și Lil Wayne. Îi plăcea la nebunie să le cânte atunci când avea vârsta de 13 ani. În aceeași perioadă a și scris primele versuri. Consideră că cel mai important moment de până acum din cariera sa este albumul Blancomat, dar este încrezător că va avea și alte realizări în carieră cu care să se mândrească.

Blanco își dorește să creeze cât mai mult și nu ar lăsa muzica pentru nimic, nici măcar pentru bani. Se gândește doar că muzica este modul în care se exprimă cel mai bine și la care are talent. Mereu glumeț, Blanco își cucerește publicul datorită versatilității sale. Dacă s-a făcut cunoscut în adolescență, la bloc, făcând freestyle, artistul afirmă totuși că nu s-a gândit la 14 ani, când făcea asta de amuzament, că va ajunge să facă o carieră din rap.

Tu știi cine este Blanco? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Corb își premiază comunitatea de pe TikTok cu 5 vacanțe

Andreea Corb își premiază comunitatea de pe TikTok cu 5 vacanțe

Totul despre Dan Gerosu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Dan Gerosu: Cine este, vârsta, biografia, cariera