in ,

Totul despre Babs (Claudia Iosif): Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a devenit un nume sonor în lumea mondenă și în industria de modă din România, mai ales datorită relației sale de lungă durată cu artistul Dorian Popa.

Aceasta a fost mult mai mult decât doar „iubita lui Dorian Popa”, construindu-și propria carieră de succes și devenind un exemplu de ambiție și determinare.

Cine este Babs? Când e născută?

Născută pe 20 august 1986, Babs are 37 de ani. De-a lungul anilor, a investit considerabil în imaginea sa, apelând la diverse intervenții estetice.

La vârsta de 23 de ani, ea și-a pus implanturi mamare, iar ulterior a trecut printr-o serie de proceduri care includ rinoplastie, liposucție, implant de sprâncene și mărirea buzelor cu acid hialuronic. Aceste intervenții au contribuit la menținerea unui fizic de invidiat și la consolidarea imaginii sale publice​.

Sursă imagini: Instagram @babsatelier

Carieră și afacerile în care este implicată

Babs nu este doar un nume cunoscut datorită asocierii sale cu Dorian Popa. Ea este proprietara unui brand de haine care realizează piese vestimentare la comandă, special pentru femei. Brandul său a devenit cunoscut prin promovarea făcută inițial de Dorian și prietenele sale influente în mediul online.

Astfel, hainele create de Babs au ajuns să fie apreciate la nivel național. Un exemplu notabil este Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România, care a purtat creațiile sale.

Pe lângă această afacere, Babs este și proprietara unei locuințe luxoase în Domnești, județul Ilfov, împreună cu Dorian Popa.

Casa, decorată cu palmieri și dotată cu o piscină spectaculoasă, a costat peste 300.000 de euro. Imaginile din online demonstrează opulența și gustul rafinat pentru design interior al cuplului​.

Relația cu Dorian Popa

Relația cu Dorian Popa, care a durat 11 ani, a fost una plină de momente fericite și provocări. Deși nu crede în instituția căsătoriei, Babs a menționat în mai multe rânduri că împreună cu Dorian și-au dorit să aibă un copil la un moment dat.

Sursă imagini: Instagram @babsatelier

Viața personală

După despărțirea de Dorian Popa, Babs și-a continuat viața personală și profesională cu aceeași determinare. Ea a declarat că nu vede nunta ca pe un eveniment esențial și consideră că multe persoane vin la astfel de evenimente din obligație, nu din plăcere.

Această viziune reflectă personalitatea sa independentă și pragmatismul cu care abordează viața​.

Claudia Iosif, alias Babs, este un exemplu de femeie puternică și independentă care a reușit să își construiască o carieră de succes în modă și să își creeze un stil de viață confortabil și luxos.

Deși relația sa cu Dorian Popa a fost un capitol important din viața ei, realizările sale profesionale și determinarea de a se menține în top demonstrează că este mult mai mult decât o figură publică asociată cu un partener celebru.

Babs continuă să inspire prin munca și dedicarea sa în tot ceea ce face.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Georgiana Năstase: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Georgiana Năstase: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo: Cine este, Vârstă și Carieră

Totul despre Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo: Cine este, Vârstă și Carieră