in ,

AdorAdor OMGOMG AmuzantAmuzant CiudatCiudat SupăratSupărat PlângePlânge

Totul despre Babasha: cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Babasha: cine este, vârsta, nume real, cariera

Babasha este un nume foarte pronunțat în ultima vreme datorită prezenței sale la concertul din această lună, pe care trupa britanică Coldplay l-a susținut în București.

Cine este Babasha?

O prezență absolut controversată în momentul de față, Babasha este de fapt o persoană deja populară, urmărită pe canalele de social media unde activează în calitate de muzician.

Ce vârstă are Babasha?

Tânărul Babasha are doar 22 de ani. Faima sa binemeritată nu se datorează neapărat prezenței la concertul Coldplay, cât faptului că tânărul din Bacău și-a dobândit succesul odată cu lansarea piesei Păi naa, care a adunat aproape 9 milioane de vizualizări.

Numele real al lui Babasha

Pe solistul Babasha în cheamă de fapt Vlad Babașa. Muzicianul care a reușit de curând să împartă țara în două a modificat puțin numele de familie astfel încât să aibă un mai mare impct asupra publicului.

Cariera lui Babasha

Născut într-o familie de muzicieni, cântăreți de manele, Babasha studiază totuși la Conservator, în București. Mai are o soră, pe Bianca Babașa. Așa și-a început Babasha cariera, cântând în familie. Acum, la doar câteva zile după ce a fost huiduit inițial pe scena din București, tânărul Babasha a fost inclus pe lista de artiști de la Beach, Please, cel mai mare festival de trap din România. Anunțul, atunci când a fost publicat pe Instagram a strâns imediat peste 115 000 de reacții și 1400 de comentarii, iar asta a avut loc în mai puțin de cinci ore.

@babashaofficial

#combină cu @Claudia Gabriela Senescu

♬ sunet original – B A B A S H A

Atunci când a fost invitat pe scena din București tocmai de către Chris Martin, solistul mult apreciatei trupe de rock alternativ Coldplay, Babasha nu a fost primit cu inima deschisă deși a fost prezentat ca noul prieten român al formației britanice. Chiar dacă unii spectatori au fluierat, alții au huiduit momentul. Să nu uităm totuși că babasha a fost invitat să cânte în fața a 50 000 de oameni.

Babasha a avut și el de spus câte ceva despre tot ce s-a întâmplat. De aceea, pe TikTok, el declara că manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului. Nu sunt în măsură să port discuții tocmai fiind în centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie. Dar ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor (…), iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață. Pentru cunoștința voastră am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine (…) M-așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău (…) Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncesc, zi și noapte pentru un vis. Indiferent că cânt manele, pentru cine nu înțelege treaba asta maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine (…) pentru că uitați străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază.

Tu știai cine este Babasha până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Așteptăm toate mesajele și sugestiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un comentariu

Totul despre Alexandru Cicâldău: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Alexandru Cicâldău: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Deian Sorescu: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Deian Sorescu: Cine este, vârstă, iubită și carieră