in ,

Totul despre Aluziva: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Aluziva: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Alina Greavu, cunoscută în spațiul public drept Aluziva, este o forță de necontestat în peisajul social media din România.

Câți ani are Aluziva?

La doar 35 de ani, Aluziva și-a construit o carieră diversă și influentă, combinând jurnalismul, activismul și fundraising-ul cu succesul de a fi mamă a trei copii. Mesajele ei devin rapid virale, aducând schimbări pozitive și palpabile în viețile multor oameni.

Sursă imagini: Instagram @aluziva

De la jurnalism la activism

Alina Greavu și-a început cariera în redacțiile de presă din România, lucrând pentru trusturi mari precum Playboy, PRO TV și Digi 24. Momentul care a marcat o cotitură în viața ei profesională a fost demisia în direct de la Digi 24, un act de curaj care a simbolizat ruptura sa definitivă de mass-media tradițională.

După acest episod, Alina și-a redirecționat energia către activism și fundraising, folosindu-și platformele de social media pentru a aduce schimbări reale și imediate.

Împotriva nedreptății

Născută în perioada de tranziție dintre comunism și democrație, Aluziva a fost influențată de revolta generațiilor care au trăit sub dictatură. Încă din copilărie, ea a fost cunoscută pentru spiritul său rebel și dorința de a contesta nedreptățile.

În școală, Alina intervenea pentru a-și apăra colegii supuși bullying-ului și nu ezita să-și exprime opiniile atunci când nu era de acord cu regulile impuse. Acest spirit de luptătoare a continuat să o ghideze și în viața adultă, manifestându-se în campaniile sale publice și acțiunile caritabile.

Campanii virale și impact real

Unul dintre cele mai notabile succese ale Aluzivei a fost strângerea de fonduri pentru două ambulanțe moderne, care au ajuns în curtea Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”.

De asemenea, ea a ajutat o tânără cu performanțe academice remarcabile să își plătească taxa la Universitatea Oxford, unde a fost admisă să cerceteze biotehnologiile pentru tratarea bolilor genetice. Aceste exemple ilustrează capacitatea Alinei de a mobiliza comunitatea și de a transforma vieți prin intermediul platformelor sale de social media.

Prima faptă bună și primele campanii

De la o vârstă fragedă, Alina a fost sensibilă la nedreptăți și discriminare. Își amintește că, la doar 5-6 ani, era singurul copil din fața blocului care se juca cu un băiat de etnie romă, împărțind mâncarea și jucăriile cu el.

Prima campanie publică de strângere de fonduri a fost pentru o adolescentă din Arad, care rămăsese însărcinată în urma unui abuz sexual. În doar 24 de ore, Aluziva a strâns 3000 de euro, iar fata și copilul ei sunt în continuare sub protecția ei și a comunității create în jurul acestei cauze.

În ciuda succeselor sale, Alina se confruntă adesea cu prejudecăți și critici. De la atacuri legate de aspectul său fizic – păr albastru, cercel în nas, tatuaje – până la critici privind prioritățile acțiunilor sale, Alina a învățat să gestioneze negativitatea și să o transforme în motivație. Ea subliniază că, în ciuda obstacolelor, perseverența și determinarea de a face bine sunt esențiale pentru a reuși în acest domeniu.

Alina nu s-a bazat niciodată pe instituții pentru a-și desfășura activitățile caritabile, preferând să înceapă demersurile pe cont propriu și să atragă sprijinul comunității și al brandurilor. În prima jumătate a anului 2021, a reușit să strângă aproape 230.000 de euro, sumă destinată unor cauze aparent imposibile, cum ar fi cumpărarea de ambulanțe și finanțarea educației la Oxford.

Transparentă și reală

Secretul succesului Aluzivei constă în autenticitatea sa. Ea își expune viața așa cum este, fără filtre, și nu se teme să-și arate vulnerabilitățile. Această transparență îi atrage pe oameni, care văd în Alina o persoană empatică și determinată să facă bine.

Prin expunerea realităților personale și a motivelor care stau la baza campaniilor sale, Alina reușește să creeze o legătură puternică cu publicul său.

Sursă imagini: Instagram @aluziva

Aluziva este o emblemă a activismului modern în România. Cu o combinație de curaj, empatie și determinare, Alina Greavu transformă social media într-o platformă pentru schimbare reală și pozitivă.

De la salvarea unor vieți și schimbarea unor destine, până la mobilizarea unei comunități întregi în jurul cauzelor ei, Alina demonstrează că oricine poate face o diferență semnificativă. Într-o lume adesea dominată de superficialitate, Aluziva rămâne un exemplu de cum sinceritatea și bunătatea pot triumfa.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Paul Olteanu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Alex Alvarez: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Alex Alvarez: Cine este, vârsta, biografia, cariera