in ,

Totul despre Alexandru Dima: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Alexandru Dima: cine este, vârsta, biografia, cariera

Foarte cunoscut datorită emisiunii România, te iubesc, difuzată de postul de televiziune PRO TV.

Cine este Alexandru Dima?

Alexandru Dima este un jurnalist îndrăgit și foarte apreciat pentru rezultatele sale profesionale remarcabile.

Ce vârstă are Alexandru Dima?

Carismatic și foarte iubit de telespectatori, Alexandru Dima are vârsta de 48 de ani.

Biografia lui Alexandru Dima

Reporterul Alexandru Dima s-a născut în Buzău, iar de mulți ani încoace este stabilit în București. Când era mic, obișnuia să meargă des cu bunica sa la biserică. Asta l-a apropiat de Dumnezeu și atunci când a venit vremea să se înscrie la liceu a ales fără să stea prea mult pe gânduri să urmeze cursurile de la Seminarul Teologic.

În perioada adolescenței Alexandru Dima își dorea să fie preot, însă ulterior a abandonat această dorință, chiar dacă numai parțial. Dacă privim mai atent la activitățile în care este implicat Alexandru Dima, nu putem să nu remarcăm că acesta luptă în continuare împotriva răului deghizat cel mai des în corupție.

Alexandru Dima a studiat și la Facultatea de Teologie. În acea perioadă a considerat că nu este omul potrivit pentru a deveni preot. El consideră că a fi preot nu este un job, ci o misiune care impune altfel de responsabilități.

Viața personală a lui Alexandru Dima a fost cutremurată în urmă cu mulți ani de moartea soției sale, Roxana. Din păcate, aceasta l-a părăsit în urma unei boli nemiloase, cancerul. Jurnalistul a reușit în cele din urmă să își refacă viața alături de o nouă femeie, Georgiana, de care este foarte îndrăgostit. Pe Georgiana a cunoscut-o inițial la aeroport, iar apoi, câteva luni mai târziu s-au apropiat la un eveniment caritabil. Întâi a vizitat-o la o bancă, acolo unde lucra Georgiana, și unde cei doi au pus la cale un eveniment în legătură cu MagicCamp, asociația care sprijină copiii bolnavi, implicit familiile afectate ale acestora. Cei doi îndrăgostiți sunt într-o relație de 6 ani încoace, iar frumoasa iubită i-a dăruit lui Alexandru Dima un copil, ceea ce l-a făcut tată pentru a doua oară. Din prima relație mai are o fată.

În timpul liber, lui Alexandru Dima îi place cel mai mult să petreacă timp cu familia.

Cariera lui Alexandru Dima

Alexandru Dima a început, după ce a renunțat la gândul de a fi preot, să predea disciplina Religie la o școală din București. A lucrat însă în învățământ numai un an de zile, după care a renunțat la această meserie din cauza salariului foarte mic pe care îl câștiga. Acest lucru l-a determinat pe Alexandru Dima să caute anunțuri în ziare dedicate anunțurilor legate de locuri de muncă până când a găsit un anunț de lansare a unei noi televiziuni, care la acea vreme era  Realitatea TV.

De peste 16 ani, Alexandru Dima împreună cu Paul Angelescu, Rareș Năstase, Cosmin Savu, Paula Herlo și Cristian Leonte realizează reportaje care vizează situația socială și economică din România. Anchetele sale jurnalistice și reportajele pe care le realizează ne provoacă de fiecare dată să reflectăm asupra realității.

În momentul de față, Alexandru Dima este unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de televiziune din țară, iar materialele pe care le urmărim produc cu siguranță o schimbare atât în noi înșine, cât și în lume, în sens larg.

Tu știai cine este Alex Dima până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mișcarea „de la RObinet” - o inițiativă împotriva efectelor schimbărilor climatice

Mișcarea „de la RObinet” – o inițiativă împotriva efectelor schimbărilor climatice

Totul despre Florin Negruțiu: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Florin Negruțiu: cine este, vârsta, biografia, cariera