in ,

Totul despre Alduts Sherdley: cine este, vârsta, numele real, cariera

Totul despre Alduts Sherdley: cine este, vârsta, numele real, cariera

Dacă nu știi cine este Alduts Sherdley, noi suntem aproape siguri că ai apucat măcar să îi asculți piesele.

Cine este Alduts Sherdley?

Cântăreața este cunoscută în special pentru hitul lansat în anul 2021, Swipe Right. Chiar dacă Alduts Sherdley este o artistă încă în ascensiune pe scena muzicală românească, este deja apreciată pentru stilul unic prin care îmbină stilurile Neo Soul și R&B, iar mai recent și trap.

Ce vârstă are Alduts Sherdley?

Născută în Constanța, Alduts Sherdley are vârsta de 25 de ani.

Numele real al lui Alduts Sherdley

Alduts Sherdley și-a ales acest pseudonim în anul 2011, când s-a apucat de vlogging și își căuta un nume special pentru comunitatea pe care urma să o creeze. Numele Alduts este ales pornind de la numele său de familie, iar Sherdley este un nume inspirat de o carte pe care a citit-o atunci când era mică. Numele său real rămâne încă nedescoperit, artista preferând să lase numele de scenă să o reprezinte.

Cariera lui Alduts Sherdley

Pentru Alduts Sherdley, muzica este acum un job cu normă întreagă, pentru care își dedică tot timpul și creativitatea de care dispune. Totul a început cu muzica hip hop, mai exact cu muzica lui DMX pe care l-a descoperit în anul 2010 și care a inspirat-o pe Alduts Sherdley să se facă MC. Admira în special femeile care erau MC în America.

Abia în anul 2013 s-a apucat să își scrie versurile, dar din lipsă de încredere în talentul său au mai trecut câțiva ani până a lansat, în anul 2018, piesa Ending. Această melodie a făcut parte de pe un EP care se numește Alduts Sherdley & Le Ghost și pentru care a lucrat cu Sagace.

În anul 2014, împreună cu Alina formase trupa Twice, pentru care realizau și videoclipuri pe care le postau pe Facebook. În vremea aceea, când algoritmul funcționa altfel decât acum, clipurile lor obțineau chiar și 50 de mii de vizualizări per videoclip. Alduts Sherdley a refuzat participarea la emisiunea televizată X Factor, dar a acceptat, în schimb, să participe la One True Singer, fiind încurajată de cei apropiați. Despre experiența avută și eliminarea neașteptată, artista declara într-un interviu:

Mă așteptam să fiu eliminată, pentru că nu eram dispusă să mă duc total către zona de radio, spre deosebire de alți concurenți, însă m-am bucurat să ies cu demnitate, pe propriile note, iar întreaga experiență nu m-a făcut niciodată să mă simt mai puțin importantă sau talentată. Am luat-o ca pe un test și o experiență din care nu am avut nimic de pierdut. 

Ulterior, datorită Seek Music, Alduts Sherdley a scos împreună cu Vlad Flueraru piese ca Te aștept și NU, iar cu Rava a scos piesa Dungă.

Multe dintre piesele artistei Alduts Sherdley sunt controversate din cauza limbajului pe care preferă să nu îl cenzureze. Este o persoană sensibilă și puternică în același timp și crede mult în libertatea de a te exprima așa cum simți tu despre tine că ești la bază. Acest nonconformism pe care îl are Alduts Sherdley se reflectă inclusiv în stilul vestimentar. Atitudinea sa este evidentă și în sfaturile pe care le oferă tinerilor talentați care nu au avut încă șansa de a ajunge într-un studio. Alduts Sherdley îi încurajează să nu se schimbe și să muncească mereu cu un plan B, de salvare, pregătit, insistând asupra faptului că e necesar să tragi tare, dar cu blândețe față de propria persoană, fiindcă orice om greșește.

Tu știai cine este Alduts Sherdley până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. De asemenea, dacă ai și alți favoriți despre care dorești să citești, doar spune-ne. Abia așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Eremia susține Echipa Națională de fotbal cu muzica sa

Alina Eremia susține Echipa Națională de fotbal cu muzica sa

Totul despre Iraida: Cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre Iraida: Cine este, vârsta, nume real, cariera