in , ,

OMGOMG

Tot ce știm despre relația care a fost între Lori Harvey și Damson Idris

Într-o lume a glam-ului și a strălucirii de la Hollywood, Lori Harvey și Damson Idris au captat atenția fanilor cu povestea lor de dragoste.

Începutul acestui capitol a fost inevitabil început prin despărțirea lui Lori de Michael B. Jordan în iunie 2022, un moment dureros pentru fanii lor.

Când a început povestea dintre Lori Harvey și Damson Idris?

Pe 6 noiembrie 2022, la petrecerea de ziua lui Odell Beckham Jr., Lori și Damson se întâlnesc și încep să-și scrie povestea lor de dragoste.

Un gest memorabil a fost o notă pe care Damson i-a dăruit-o lui Lori, deschizând drumul către o relație plină de momente dulci.

În ianuarie 2023, Lori dezvăluie un sfat prețios de la tatăl ei, Steve Harvey, care a susținut-o să fie întotdeauna un premiu, să nu-și compromită valorile și să nu se teamă să renunțe la ceva care nu-i aduce fericire.

O învățătură care a ghidat, fără îndoială, parcursul relației lor.

Valentine’s Day, 14 februarie, 2023, a fost un moment de mare tandrețe, iar mesajul dulce a lui Damson a atins inimile fanilor.

Trip-uri romantice și zvonuri…

A existat și o călătorie romantică a celor doi, anume o vizită la Disneyland în august 2023, nu pentru atracții, ci pentru mâncarea lor delish.

Cu toate acestea, în noiembrie 2023, zvonurile de despărțire au început să circule. Cu toate că ambii și-au dat unfollow pe Instagram, au fost împreună la petrecerea lui OBJ, iar anunțul oficial al despărțirii a venit în următoarea zi.

În declarația lor către The Hollywood Reporter, Lori și Damson au subliniat că drumurile lor individuale necesită atenție și dedicare.

Cu inimile grele, dar pline de respect, cei doi rămân prieteni, încheind astfel un capitol din povestea lor de dragoste.

Cu ochii pe viitor, rămânem curioși și deschiși la surprizele pe care destinul le mai pregătește acestor două personalități remarcabile din lumea divertismentului.

Tu știai că au fost împreună?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Maurice Munteanu X SCENARIO au organizat cea mai așteptată petrecere de final de an🤩

Ce au făcut Adda și familia de Crăciun?