in

AdorAdor

Tot ce ar trebui să știi despre Mimi, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram

Mimi este una dintre cele mai urmărite românce pe social media, cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și peste 700K urmăritori pe TikTok.

Iată câteva curiozități despre aceasta, dacă nu o urmăreai deja:

Postează despre lifestyle și modă

Un lucru pe care îl poți observa la o primă privire la conturile ei este faptul că postează despre lifestyle, modă și călătorii. Sau mai bine zis, ce face ea prin călătoriile ei.

Este mereu invitată la evenimente de modă, și pe bună dreptate: stilul ei este deosebit și face ravagii pe oriunde merge.

Trăiește între România și Anglia

Chiar și în bio, Mimi menționează că trăiește între București și Londra. Cu toate acestea, dacă te uiți prin story-urile ei, o să vezi mult mai multe locații din aceste 2 țări.

Are un stil eclectic

Mimi are un stil de a se îmbrăca eclectic, sau hai să îi spunem ,,neconvențional”. (Cel puțin pentru gusturile și nivelul de acceptanță al românilor). Adevărul este că de fapt, ea se îmbracă după trendurile străine, și chiar și așa este foarte îndrăzneață.

Multe dintre outfiturile ei sunt revealing, Mimi optând pentru ținute care îi pun silueta în evidență (și care creează vâlvă printre fani).

Acum, dacă face asta doar pentru reacții sau nu, I could not tell you. Tind totuși să cred că îi place să impresioneze prin aparențele sale.

Călătorește A LOT

Un amănunt de care îți poți da seama cu ușurință este că Mimi călătorește în lung și în lat. Dacă dai scroll pe profilul ei (chiar și doar pentru câteva postări), o să vezi următoarele locații: Londra, Paris, Vernazza, Reading, Barcelona, Florența, Iași, Los Angeles, Miami. Să mai continui? 🥴

Sincer, îmi cam dă travel bug, n-am să te mint.

A suferit de depresie în urma unei relații toxice

Unul dintre lucrurile mai puțin știute despre Mimi este că a suferit de depresie. În urma unei relații toxice pe care a încheiat-o, Mimi a fost mai afectată decât ar fi crezut.

Aceasta a spus în interviuri că a depășit depresia cu greu, deoarece s-a pus într-o situație foarte sensibilă. Pe lângă asta, relația cu persoana respectivă a fost destul de toxică, cu multe despărțiri și împăcări. Și unele gesturi de neiertat (ca de exemplu, atunci când el era deja cu altă fată la 3 zile după ce o rugase să se împace cu Mimi, și apăruse acest lucru în presă).

Un astfel de gest te afectează extrem de mult în orice condiție, dar cu atât mai mult atunci când devine public la o anvergură așa de mare.


All in all, Mimi mi se pare o fată extrem de puternică și care își asumă impactul pe care îl are în online. Poți să o urmărești pentru fashion inspo, călătorit, sau chiar idei pentru evenimente la care să mergi.

Iar dacă vrei mai multe articole despre persoane de influență din România, dă-ne un pont.

Pe data viitoare! 👋🏻

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum s-a văzut World of Digital Fest 2023 în online, cel mai tare festival dedicat creatorilor de conținut, luna aceasta

Adriana Matei

Apariții de la Digital Divas 2023 la care încă ne gândim: Adriana Matei (@hypewit)