in , ,

AdorAdor OMGOMG

Tot ce ar trebui să știi despre Josephinka Smolena, concurenta Love Island România 2023

Hey, you!

Cu siguranță ai citit celelalte articole despre concurentele de la Love Island, nu-i așa? Acum, trecem la Josephinka Smolena!

Haide să vezi tot de ce de știut despre Josephinka, până să mai descoperim noutăți!

Este însoțitoare de bord

Josephinka Smolena este însoțitoare de bord și are 21 de ani. Ea spune că îi place să zboare, însă nu în brațele oricui. Mai mult decât atât, unul dintre trăsăturile pe care le caută într-un partener este simțul umorului. Cu toate acestea, ea își dorește ca partenerul său să nu ia dragostea în glumă (și mi se pare normal).

Consideră că poate cuceri pe oricine

În interviurile și declarațiile date de aceasta, tânăra susține că ,,dacă își pune capul, poate cuceri pe oricine’’. Ei, lucrurile au stat puțin diferit, fiindcă atunci când băieții din emisiune au fost puși să aleagă pe cineva cu care și-ar dori să iasă la întâlnire, Josephinka a rămas pe dinafară.

Bineînțeles, toată lumea are gusturi și preferințe diferite, iar astfel de declarații cum este cea de mai sus dau dovadă de puțiiină aroganță.

Are origini slovace

Frumoasa concurentă este de origini slovace, lucru care explică și numele ei deosebit. Cu toate că a crescut în România, parcă și pe chipul ei se vede că vine de peste meleaguri, frumusețea sa fiind diferită față de a celorlalte concurente.

Josephinka Smolena

Iubește muzica și dansul

Josephinka Smolena pare o fire creativă, iar chiar ea a declarat că iubește să se exprime prin muzică și dans. Sper că o să își dezvăluie această latură pe cât posibil în emisiune, sunt curioasă cum o să își arate personalitatea.

Tu ce spui despre Josephinka Smolena?
O susții pe Josephinka? Lasă-mi un comentariu cu părerea ta despre ea, o reacție sau chiar un sfat dacă vrei să citești ceva diferit.

Până data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Motorola Razr 3

De ce Generația Z încă iubește telefonul roz Motorola Razr 3

Vezi ce activități de cuplu fac Nicolle Stănese și iubitul ei!