in

AdorAdor

Tot ce ar trebui să știi despre Irina Manea, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram

 

Irina Manea este una dintre cele mai urmărite românce de pe Instagram la momentul actual. Cu peste 1 milion de urmăritori, românca este o inspirație pentru români și nu numai.

Iată ce ar trebui să știi despre Irina Manea, dacă nu ai auzit până acum despre ea:

Irina este soție de fotbalist

Irina Manea, pe numele ei din naștere Irina Deaconescu, este căsătorită cu Cristi Manea, fotbalist profesionist. Aceștia au fost împreună timp de câțiva ani înainte să facă acest pas, în iunie 2023.

@irinadeaco

Happy birthday, my love!

♬ ADI Totul meu – Versuri cu Viteză ⚡️

Influencerița este foarte credincioasă, postând deseori poze cu soțul său sau cu toată familia, alături de citate biblice.

Are 2 fetițe

Irina este mămica a două fetițe superbe pe nume Victoria și Venus. Aceasta postează des cu și despre fiicele ei, despre care susține că sunt cele mai bune prietene ale ei.

Pare într-adevăr că este menită să fie mămică, iar cele două fetițe sunt frumoase ca două raze de soare.

@irinadeaco

🥹🥹🥹

♬ sunet original – Irina Manea

Victoria este fetița mai mare, iar fetița mai mică este Venus.

Sincer, îmi place faptul că și românii pun astfel de nume unice copiilor, însă mă întreb dacă este un trend care va dura pentru mult timp. 🤔

Irina este vlogger și influencer de lifestyle și motherhood

Irina este mămica a două fetițe superbe pe nume Victoria și Venus. Aceasta postează conținut din viața sa de zi cu zi, în special legat de fetițele sale și relația cu tatăl acestora.

Având în vedere cariera soțului său, Irina are grijă de fetițe în mare parte singură. Însă mama ei s-a mutat aproape de ea pentru a o ajuta, deoarece jobul de mamă nu este deloc ușor.

Pe Irina o preocupă modul în care își influențează publicul, și deseori postează resurse utile în stories. Aceasta pare să fie interesată în special de zona de sănătate mintală, și vorbește cu vulnerabilitate despre depresie sau anxietate.

Mi se pare foarte responsabil din partea ei să normalizeze aceste subiecte în profilul ei, mai ales fiindcă în România sunt încă un soi de tabu.

Obișnuia să posteze despre machiaj și beauty

Acum ceva ani, înainte de a deveni mămică, Irina obișnuia să creeze conținut pentru social media legat de machiaj. Aceasta postează și acum poze cu diferite makeup looks, experimentând cu culori și produse în vogă.

Este zodia Capricorn

Irina este născută la început de ianuarie, ceea ce înseamnă că este zodia Capricorn. În general, persoanele din această zodie sunt cu picioarele pe pământ, liniștite, concentrate pe succes (orice ar fi însemnând asta pentru fiecare dintre ele – familie, carieră etc.).

Asta se reflectă și în conținutul pe care îl postează Irina pe social media. Poți să îți dai seama doar dintr-o privire pe profilul ei de Instagram că viața ei este centrată în jurul familiei.

Tu o cunoșteai pe Irina Manea înainte să citești acest articol? Spune-ne în comentarii, sau dă-ne un sfat cu privire la ce ai vrea să citești în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Miley Cyrus și „Used to be young” m-au întors în copilărie

Carine și Holy Molly

Ce provocări au întâmpinat Carine și Holy Molly în filmarea videoclipului piesei „Girls Just Wanna Have Fun”