in , ,

AdorAdor

Tot ce ar trebui să știi despre Gabriela Ilișiu, concurenta Love Island România 2023

Hey, you!

Știu că de acum, probabil că te-ai uitat la Love Island. Haide să vedem mai multe detalii despre Gabriela Ilișiu, frumoasa brunetă din emisiune!

Este artistă

Gabriela Ilișiu susține că tot ceea ce înseamnă să fii artist, o reprezintă. Aceasta cântă, compune, colaboarează cu alți artiști. Iubește lumea muzicii și tot ce presupune această chemare.

Gabriela știe ce vrea

Hotărâtă din fire, Gabriela spune că va fi singura femeie adevărată din viața bărbatului său. Aceasta știe ce vrea de la viață, de la ea însăși și mai ales de la partenerul său.

După părerea mea, pare o femeie puțin neiertătoare. Dar poate că așa este cel mai bine, mai ales la emisiuni ca Love Island. Ca să îți găsești partenerul perfect, nu trebuie să treci peste inconveniențe (ca să fiu drăguță).

Nu face primul pas

Un lucru important de știut despre Gabriela este că nu face niciodată primul pas (după spusele ei). Deși se îndrăgostește rapid, preferă să lase bărbatul să facă primul pas, și să îi arate că el chiar își dorește să fie cu ea. 🥀

Din nou, mi se pare o atitudine potrivită, însă nu știu cât e de realistă. Personal, consider că trebuie să existe un echilibru în orice faci. Iar la dansul acesta dintre parteneri, fiecare trebuie să facă pași spre celălalt.

Dar nu toată lumea consideră la fel, după câte se pare. 🤷🏻‍♀️

Anyways, sper că ai mai aflat lucruri noi despre Gabriela. Și poate că o să devină chiar concurenta ta preferată (dacă nu era deja).

 

Pentru mai multe articole de genul acesta, lasă-mi o reacție. Și dacă vrei ceva diferit, lasă-mi un pont.

Nu uita că noi ne dorim să scriem conținut relevant pentru tine, așa că avem mare nevoie de părerea ta.

Iar noi ne vedem data viitoare, până atunci, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Maria Zvinca și Rux au participat la evenimentul #1000originals by Adidas

Take-ul lui Marilu Dobrescu asupra certurilor în relație: Cum să gestionezi certurile din relație, conform lui Marilu