in , ,

AdorAdor OMGOMG

Tot ce ar trebui să știi despre Andrei Bordeianu, concurent Love Island România 2023

Hey, you!

Astăzi discutăm despre concurentul Love Island, Andrei Bordeianu! Dacă nu știi ce este Love Island sau dacă nu ai vizionat nici un episod până acum, poți să citești despre concurenți în articolele trecute.

Haide să vedem cine este Andrei Bordeianu!

Andrei Bordeianu

Ei bine, acest tânăr de 26 de ani vine din București și este antrenor personal. ,,Băiatul lui mama’’ își dorește să găsească iubirea adevărată în emisiune, iar în cadrul interviurilor Love Island, acesta a spus că se consideră ,,top’’. Ar trebui să menționez că iubirea adevărată pe care și-o dorește Andrei ar trebui să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, energică și amuzantă.

Aproape că a bifat toate cerințele.

„Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!”.

Well, cam asta au susținut toți concurenții, deci mă întreb cine este de fapt la vârful acestei competiții. 

Ce hobby-uri are Andrei Bordeianu?

Atunci când discutăm despre ce face și ce îi place să facă, trebuie neapărat să menționăm sala de forță. Andrei merge la concursuri de bodybuilding, postează frecvent pe rețelele de social media și în general, le combină pe cele două: postează pe social media despre fitness.

Dacă ești curios (sau curioasă) să vezi cum se prezintă acesta pe rețelele de socializare, îți las aici un link spre profilul lui de Instagram.

Despre Love Island

Această emisiune a cunoscut un succes uriaș în multe țări, iar acum este difuzată și în varianta românească. 5 fete și 5 băieți au mers pe o insulă și speră să își găsească iubirea adevărată. De asemenea, este vorba și de un premiu în valoare de 50.000 de euro. Sună bine, nu-i așa?

Emisiunea se poate viziona pe Pro TV și pe Voyo.ro, iar prezentatoarea emisiunii este chiar Alina Ceușan. Dacă vrei vibe-uri faine de vară, dramă și multă acțiune care să îți încălzească toamna, poți să vizionezi și tu Love Island.

Concluzie

Andrei Bordeianu este unul dintre cei 5 concurenți care speră să găsească dragostea la Love Island. Între timpul petrecut la sală și pe social media, el a reușit să seteze the bar high când vine vorba de sufletul pereche.

Cu toate acestea, aduce și el multe ,,pe masă’’. Este un băiat cu disciplină, arătos și plin de viață.

Vreau să văd ce concurentă i se potrivește cel mai bine, și cu cine rămâne împreună (dacă o să fie cazul).

Cât despre tine, te rog să-mi lași o reacție, un comentariu despre emisiune sauuu un sfat chiar aici. În felul acesta, pot să scriu în continuare pe subiecte care te interesează.

Gata, până la articolul viitor, te las cu niște bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vanotek lansează single-ul ”Shoot Your Shot” în colaborare cu Nahima

Eduard Caba

Tot ce ar trebui să știi despre Eduard Caba, concurent Love Island România 2023