in , ,

AdorAdor OMGOMG

Tot ce ar trebui să știi despre Alexandra Balea, concurenta Love Island România 2023

Alexandra Balea este una dintre cele 5 concurente la Love Island. Dacă nu ai aflat prea multe despre ea până acum, citește articolul în continuare.

Îți dezvălui eu tot ce am aflat până acum!

Alexandra Balea – brains and beauty

Dacă nu știai deja asta, toate concurentele de la Love Island au atins țeluri super înalte până acum. Dar iată de ce Alexandra este un exemplu special pentru mine:

Aceasta este studentă la medicină în Cluj. Nu că ar fi locul important, deoarece acest domeniu este extrem de extenuant și plin de provocări oriunde ai studia.

Însă aceasta are și o prezență uimitoare pe social media, unde este urmărită de mii de fani.

Alexandra Balea este neiertătoare

Bine, spun așa mai mult de efect. 😆 Nu cred că este o fire neiertătoare la propriu, însă așa s-a descris ea însăși în legătură cu bărbații. Foarte bine, you go girl!

Fiind o femeie hotărâtă, Alexandra nu acceptă un tratament mai prejos de ceea ce merită. De la nimeni.

Eu zic că este atitudinea necesară ca să câștige! Dar asta poate să ne confirme doar…timpul. Nu facem nici o decizie pripită, deși, din episoadele de până acum putem să tragem niște concluzii inițiale.

Frumusețe angelică

O singură privire în ochii Alexandrei este îndeajuns încât să te facă să crezi că privești un înger. Sau cel puțin, cam asta spun oamenii de pe social media.

Alexandra Balea

Și într-adevăr, cu ochii săi albaștri și cu părul blond, chiar aduce la frumusețea aceea angelică la care tind multe persoane.

Tu ce părere ai despre Alexandra Balea?

Știai toate aceste lucruri despre ea? Dacă nu, spune-mi în comentarii ce ai aflat nou din articolul meu. By the way, spune-mi și pe cine susții în competiție. 🤪

Pentru articole pe placul tău, nu uita să îmi dai un pont.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lansarea fondului de ten Bear With Me de la NYX a făcut FURORI pe piața românească, în rândul pasionaților de make-up! Hai să afli ce cred despre el influencerii noștri preferați: Mara Georgeanu approves

Cine are ziua de naștere pe 9 octombrie?