in , ,

AdorAdor

Tot ce ar trebui să știi despre Ada Ileana, concurenta Love Island România 2023

Hey, you!

Acum că am povestit câte ceva despre Ada Ileana, concurenta Love Island, haide să vedem mai multe detalii. Mai bine zis, haide să vedem împreună TOT ce ar trebui să știi despre ea.

Sau mai degrabă, cât am putut să descoperim și noi. 😅

Este o fire generoasă

Poate că nu reiese neapărat din ceea ce se scrie în presă, însă am observat un lucru: Ada Ileana pare o persoană foarte generoasă.

Mi-am dat seama de acest lucru citind niște declarații date de ea, și din prezența de social media poți să îți dai seama ușor de acest lucru.

Aceasta suportă cauzele următoare:

Educație – Copiii afectați de părăsirea timpurie a școlii, egalitatea de gen și sănătatea mintală (deoarece eu personal m-am luptat cu anxietatea și depresia).

Este profesoară de engleză

Ca specializare, Ada Ileana este profesoară de engleză cu certificare Cambridge. Aceasta predă engleză copiilor și adolescenților.

Ea este și model, și acest lucru nu mă surprinde deloc. Și dacă dai puțin scroll pe profilul ei de Instagram, ai să observi că a câștigat câteva titluri importante în modelling.

Ada Ileana este pasionată de…mâncăruri

Cu toate că este model, Ada iubește să mănânce. (Honestly, cui nu îi place? 😅)

Însă dintre gastronomiile încercate până acum, aceasta preferă gastronomia asiatică (japoneză, tailandeză, chinezească), gastronomia românească (💗) dar și italienească sau lebaneză. Acesta este un fun fact pentru tine.

Ada Ileana

Ar vrea să adopte copii

Un lucru bine de știut (cu deosebire pentru concurenții Love Island) este următorul: după căsătorie, Ada ar vrea să adopte. Nu toată lumea este interesată de acest lucru și consider că este super important să menționeze acest lucru timpuriu, ca să nu întâmpine situații neplăcute mai târziu.

Are o idee simplă despre fericire

Și spun asta la modul pozitiv. După părerea mea, puțină lume înțelege că fericirea vine din lucruri simple. Dar uite, Ada Ileana înțelege acest lucru.

Într-un interviu, aceasta a spus: 

Când mă gândesc la fericire, mă imaginez înconjurată de oamenii pe care îi iubesc. Îmi doresc să am o familie în viitor. Fericirea, pentru mine, înseamnă să ne bucurăm de acele mici momente speciale împreună. În ceea ce privește succesul, cred că a ajuta și a inspira oamenii este ceea ce face pe cineva să aibă succes. Astfel, aspir să fiu un factor de schimbare pentru comunitatea mea. Mă străduiesc în mod constant să fiu un model bun pentru cei din jurul meu.

 

Concluzie

Ca să tragem o concluzie, aș spune că Ada este o femeie familistă, căreia îi pasă de viitorul generațiilor care urmează.

Aceasta crede în educație, și se străduiește să dea un exemplu bun copiilor și adolescenților din jurul ei.

 

Tu ce părere ai despre Ada?

Știai toate aceste lucruri despre ea? Dacă nu, spune-mi în comentarii ce noutăți ai aflat. By the way, spune-mi și pe cine susții în competiție.

Pentru articole pe placul tău, nu uita să îmi dai un sfat.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Scurt sau lung? The short hair filter, filtrul de pe TikTok care te ajută să alegi lungimea părului optimă pentru trăsăturile tale!

Lansarea fondului de ten Bear With Me de la NYX a făcut FURORI pe piața românească, în rândul pasionaților de make-up! Hai să afli ce cred despre el influencerii noștri preferați: Mara Georgeanu approves