in

AdorAdor OMGOMG

TOP 5 cele mai cool idei de machiaje de Halloween pe care le-am văzut anul acesta, inspirate de influencerii noștri favoriți

machiaje de Halloween

Hey, you!

Am trecut rapid peste costumele de Halloween ale influencerilor noștri preferați zilele trecute. Eu zic că e cazul să vedem și care au fost cele mai impresionante machiaje de Halloween!

Mira

Prima în lista mea este Mira. Aceasta a fost Corpse Bride de Halloween, iar machiajul ei nu a lăsat de dorit!

Pe mine m-ar fi putut păcăli, arată chiar ca personajul din film! Se poate observa nivelul de muncă depus în acest look, motiv pentru care ea este pe primul loc, în opinia mea. 

Sânziana Maria Iacob

Printre cele mai reușite machiaje de Halloween se numără și Sânziana Iacob. De data aceasta, ea nu a ales o costumație anume, însă a optat pentru un machiaj întunecat, tip smokey eye, cu adaosurile cuvenite.

Îți las poză aici ca să vezi la ce mă refer.

Cudeea

Am menționat-o pe Cudeea și la partea de costume, însă machiajul a fost o parte importantă din costumul ei. 


Machiaj de clovn, dar cu un twist. Nu este clovnul pe care l-ai chema la o petrecere de copii. Sau poate că da? În orice caz, dacă aș vedea-o ,,bântuind’’ petrecerea de Halloween, m-aș da la o parte din calea ei!

Sore

Printre celelalte idei de machiaje de Halloween se află și Sore, care a intrat în pielea unui personaj feminin de Halloween. Artista a fost Cleopatra de această sărbătoare înfricoșătoare. Iar machiajul ei a fost on point. 

Vino să vezi dacă i se potrivește această costumație sau nu!

Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu m-a luat prin surprindere. Bineînțeles că mă așteptam să o văd în culmea creativității, și nu m-a dezamăgit.


Și cu toate că nu sunt fan zombie (doar a melodiei, iykyk), Marilu a făcut o treabă deosebită.

Tu ce părere ai despre machiajul ei de Halloween?

 

Lasă-mi un comentariu cu 1-2 machiaje de Halloween preferate de tine! Și nu uita să îmi dai un pont pentru alte articole.

Bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce este fem3.space? Hai să afli tot ce ar trebui să știi despre acest proiect care promovează educația și comunitatea femeilor din spațiul web3

horoscop

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 1 – 5 noiembrie: clasamentul celor mai echilibrate zodii