in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe TikTok în ianuarie 2024? Descoperă clasamentul complet

TikTok a devenit una dintre cele mai populare platforme de social media, atrăgând milioane de utilizatori din întreaga lume. România nu este o excepție și are și ea proprii săi influenceri pe TikTok care au câștigat o mulțime de urmăritori și au devenit celebrități în online-ul românesc.

În continuare, vom explora top 10 cei mai urmăriți creatori români de pe TikTok în ianuarie 2024.

Adela Boroș

Cu peste 5,5 milioane de urmăritori, Adela Boroș este una dintre cele mai populare vloggerițe române de pe TikTok. Ea obișnuiește să posteze videoclipuri amuzante și pline de energie, care au captat atenția publicului larg.

@borosadela

Așa ceva🤣🤣🤣 #foryou #fyp

♬ suono originale – V.FLORENTINA

Irina Rimes

Cântăreața Irina Rimes are peste 4,8 milioane de urmăritori pe TikTok. Pe lângă interpretările sale muzicale, ea postează și videoclipuri în care arată latura sa amuzantă și creații originale.

@irinarimes

🔵🔷🌀 #newmusic

♬ sunet original – Irina Rimes

Elisa Ciocan

Elisa Ciocan a reușit să cucerească publicul de pe TikTok cu videoclipuri în care interpretează diverse roluri și parodii, demonstrându-și versatilitatea și talentul actoricesc.

@elisa.ciocan

🙄

♬ suono originale – eli 🎀

Laura Giurcanu

Cu peste 2,7 milioane de urmăritori, Laura Giurcanu și-a clădit o comunitate fidelă pe TikTok. Ea postează videoclipuri în care vorbește despre viața ei personală, oferă sfaturi de beauty și lifestyle, câștigând astfel popularitatea și încrederea fanilor săi.

@lauragiurcanu

they grow sooo fast

♬ original sound – lilyachty

Andra Gogan

Andra Gogan este un alt influencer popular pe TikTok, cu peste 2,5 milioane de urmăritori. Ea prezintă în videoclipurile sale diverse tutoriale și povestiri haioase din viața sa de zi cu zi.

@andragogan

Who remember this Disney Series? 🤭 @Dove Cameron #livandmaddie

♬ liv and maddie theme song – hannah

Amy Claire

Amy este fata care și-a făcut cunoscute găinile în zona de online. Ea creează conținut funny, iar din când în când experimentează inclusiv zona de lifestyle și fashion.

@amyclaire_97

Eu in liceu cel putin #foryoupage #amyclaire97 #amyclaire_97 #fy #amyclaire

♬ sunet original – amyclaire_97

Ioana Ignat

Cu peste 1,8 milioane de urmăritori, Ioana Ignat a obținut un succes considerabil ca artistă muzicală, dar și pe TikTok. Ea postează cover-uri și alte conținuturi amuzante care au atras atenția publicului.

@ioanaignatoficial

Melodia rămâne în capul tău la fel ca prospețimea @Lenor_romania în hainele tale. Cred că ți-ai dat seama că melodia este parte dintr-o colaborare cu Lenor, un brand de balsam care-mi place. #AD

♬ original sound – ioanaignatofficial

Florina Toma

Floria este cunoscută pe TikTok pentru conținutul său dedicat zonei de travel și lifestyle-ului. Contul ei este o adevărată sursă de inspirație pentru cei care își doresc să pornească într-o călătorie extraordinară, poate chiar într-o țară exotică.

@florina_toma

The perfect #Christmas dress @ClubLLondon #December #christmasdecor #christmasoutfit #eveningdress #dress #newyear

♬ sonido original – Audios para edit

Andrei Șelaru

Cu peste 1,5 milioane de urmăritori, Andrei Șelaru, cunoscut și sub numele de „Selly”, este un popular vlogger român care s-a extins și pe TikTok. El postează videoclipuri haioase, interacționează cu fanii și discută subiecte diverse.

@selly

A trisat sau nu Skarlet? #buzzhouse #selly

♬ original sound – selly

Anagum

Ana de la Anagum creează conținut pentru oamenii care vor să se distreze, care vor muzică de clubbing și nu numai.

@anagum

Replying to @womplivesforever7000Which country has the vest phonk music?❤️‍🔥part 2 #phonk #phonkmusic #phonk_music #phonkhouse #dj #djs #music #song #viral #fy #fyp #driftphonk #phonkdrift #anagum

♬ original sound – ᗩᑎᗩGᑌᗰ

Acești creatori de conținut români au reușit să-și construiască platforme online semnificative și să câștige popularitatea și admirația unui număr mare de oameni. Prin intermediul TikTok-ului, ei reușesc să își împărtășească talentul și creativitatea lor cu întreaga comunitate online, inspirând și distrând milioane de oameni. Cu siguranță, acești influenceri vor continua să crească și să cucerească și mai mulți urmăritori în viitorul apropiat.

Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne tu pe cine urmărești pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

În jungla virtuală a conținutului de senzație, Mimi, creatoarea noastră de conținut preferată, a lăsat o nouă bombă pe Instagram, lăsându-ne să ne întrebăm: "Pentru ce manifestează Mimi?" Cu sunetul viral "You look lonely, I can fix that" și un cadru plin de glume cât mai girly, această postare promite să fie bomba virală pe care niciunul dintre noi nu o știa că o așteaptă.

Pentru ce manifestează Mimi? Check this out

Cu un video mega sweet postat pe Instagram, Emily ne deschide ușa către diminețile ei speciale, subliniate de un stil de viață slow, plin de dedicare pentru familie.

Cum arată diminețile lui Emily Burghelea: ”Slow Family Life, tot ce mi-am dorit vreodată!”