in ,

Ține pasul cu Zavatos: the sfrrc și Via Transilvanica

Maria Zavate (@zavatos pe Instagram) este, fără dar și poate, una dintre cele mai influente persoane din mediul online românesc. De la recomandări, la ranturi sau povești din viața sa personală, ea este the „It Girl” pe Instagram.

Dacă nu ai auzit de Zavatos…

Cine e, până la urmă, Maria Zavate? Ei bine, Maria este o adevărată influență în ceea ce privește conținutul de calitate în social media.

Ea combină cu desăvârșire plăcutul cu utilul, iar profilul ei este platforma perfectă pentru a sta la curent cu noutățile. De la recomandări de filme, la poze cu oi sau chiar la story-urile pline de haz (și necaz) despre renovarea apartamentului ei, la Zavatos găsești de toate.

Ba chiar mai mult, Maria chiar încropește câte un newsletter (sezonier, aș zice eu) pe care ea îl numește cu afecțiune Zarzavat. Dacă vrei o porție de cultură servită cu amuzament și eleganță, recomand cu căldură să îi dai un follow.

The sffrc – nudități și nu numai

La o primă privire, o să îți dai seama că Maria are o perspectivă interesantă asupra lumii. Stilul ei se observă în tot ceea ce crează, pornind de la vizualuri și până la campanii. Probabil că nu te surprinde să afli că are un profil de Instagram numit @the_sfrrc, unde postează cu și despre femei.

Ca să o citez chiar pe Maria, această pagină a apărut… 

„Pentru a contracara percepții deviante despre cum ar trebui să fim noi ca ființe sexuale și cum ar trebui să arătăm și să ne afișăm.”

Deci, să Follow sau să nu Follow?

Alegerea este în totalitate a ta. Dar ce pot să spun este că această persoană mi-a schimbat viziunea cu privire la multe aspecte ale vieții (în special despre viața în România, cu bune și cu rele, legislație și nu în ultimul rând, artă și patrimoniu). 

La fel s-a întâmplat și pentru multele persoane care o urmăresc (literally „un sat” – așa își denumește ea comunitatea online).

Din punctul meu de vedere, chiar merită să fii „consătean”.

Noutăți despre Zavatos

A mers timp de câteva zile pe Via Transilvanica. Ne-a ținut și pe noi la curent: s-a umblat, s-a descoperit (țară, natură, istorie) și s-a mâncat (mâncare tradițională de îți lasă gura apă).

Râdem și glumim, însă Zavatos chiar ne-a dat informații multe despre ce înseamnă această drumeție de suflet. Din nou, și-a făcut datoria de primar „al satului” și a informat publicul despre frumusețile presărate de-a lungul drumului, cu insight-uri valoroase pentru cei care vor să îi urmeze pașii.

Până data viitoare, te las să contemplezi The sfrrc, Via Transilvanica și impactul pe care îl are această ființă minunată asupra comunităților din online și din viața reală.

Nu uita că poți să ne lași un pont aici, ca să discutăm despre subiecte/persoane relevante pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce carte să citești în funcție de zodia ta

Câteva TikTok Trends care te vor inspira toamna asta