in ,

OMGOMG

Totul despre Timișoara Music Awards 2024: Când se ține, unde și artiști

Timișoara Music Awards 2024: O Celebrare a muzicii și a talentului local

Totul despre Timișoara Music Awards 2024: Când se ține, unde și artiști

Timișoara se pregătește să vibreze pe ritmurile muzicii românești! În perioada 14-16 iunie va avea loc Timișoara Music Awards 2024, un eveniment grandios ce va reuni artiști talentați din județul Timiș și va premia cei mai buni din diverse categorii muzicale.

Sursă imagini: Website Timișoara Music Awards

O scenă pentru diversitate muzicală Timișoara Music Awards 2024

Festivalul va oferi o platformă diversă de exprimare artistică, găzduind o gamă largă de genuri muzicale, de la pop și rock la folk și electronic. Publicul va avea ocazia să descopere noi talente și să se bucure de prestațiile unor artiști consacrați din zonă.

Mai mult decât premii: Timișoara Music Awards 2024 nu se rezumă doar la o ceremonie de premiere. Festivalul va include și o serie de concerte live, afterparty-uri incendiare, sesiuni de meet & greet cu artiștii preferați și diverse alte activități interactive.

O experiență memorabilă Timișoara Music Awards 2024

Atmosfera festivalului va fi una electrizantă, plină de energie și pasiune pentru muzică. Timișoara Music Awards este o șansă unică de a te conecta cu artiștii locali, de a descoperi noi sunete și de a trăi o experiență memorabilă alături de prietenii tăi.

Artiști confirmați: Până în acest moment, au fost confirmați deja o serie de artiști talentați, printre care: Moguai, DJs from Mars, Partydul Kiss FM, Geo Da Silva, Gyo Gee, Loco DJ, Gratian M. Denis, Sean Norvis, Tulvan & Exob, Mirel Cipu, Deelow, Victor Stan, DJ Rebel, Fabricio El Latino, DJ Vice, Vanotek, Sandra N., Box Office, Trupa Zebbra, MCs United, Sean Finn, Pete Ellement, Julyan Dubson, Andy Chilles, DJ T. Hefner, Bliss 40, B. Mike, Carmen Șerban, Ionela Guzic, Petrică Nicoară Sîrbu, Fane Bănățeanu, Carmen Popovici Dumbrava, Liliana Todea, etc.

Detalii despre festival Timișoara Music Awards 2024:

  • Locație: Iulius Town Timișoara și Fratelli Timisoara
  • Date: 14-16 iunie 2024

Nu rata șansa de a fi parte din această sărbătoare a muzicii locale! Vino la Timișoara Music Awards 2024 și bucură-te de un weekend plin de muzică bună, o atmosferă electrizantă și vibe-uri pozitive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cristi și Ralu: cine sunt, vârstă, biografia, cariera

Totul despre Cristi și Ralu: cine sunt, vârstă, biografia, cariera

Cine este Radu Balaș, alias (Motor)Bike „Dacă nu muncești tu, nu o va face nimeni în locul tău.”

Cine este Radu Balaș, alias (Motor)Bike: „Dacă nu muncești tu, nu o va face nimeni în locul tău.”