in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în decembrie 2023? Descoperă clasamentul GLOBAL complet

Ne apropiem de finalul lunii decembrie, așa că a venit vremea clasamentului GLOBAL de pe TikTok? Ești curios să afli ce s-a schimbat de luna trecută?

Khabane „Khaby” Lame de pe TikTok

El conduce lista TikTokerilor cu cei mai mulți urmăritori. Are 155,8 milioane de urmăritori. Are 23 de ani și s-a născut în Senegal. Cu toate acestea, familia sa s-a mutat în Italia când era copil. A început să câștige popularitate pe TikTok în timpul pandemiei de Covid-19. A fost concediat de la serviciu și atunci a început să posteze pe TikTok videoclipuri cu el, în principal dansând.

@khaby.lame

Khaby x Samsung Galaxy, let’s head to UCLA to shoot hoops with@ _bazmack_! To find out more go to my YouTube channel 👍🏾 #withgalaxy [S23 Ultra] @SamsungUS

♬ suono originale – Khabane lame

Charli D’Amelio de pe TikTok

Videoclipurile ei de dans pe TikTok au milioane de urmăritori. Are 19 ani, s-a născut în SUA și a fost dansatoare profesionistă înainte de a se concentra să creeze conținut pe platformele de social media. Ea are unele colaborări în industria filmului în timp ce își folosește numele pentru linii de îmbrăcăminte și machiaj. În prezent, are 150,5 milioane de urmăritori.

@charlidamelio

♬ original sound – charli d’amelio

Bella Poarch

Cântăreața în vârstă de 26 de ani are 92,8 milioane de urmăritori pe TikTok. Primii ei ani de viață nu au fost ușori și fericiți. Locul nașterii ei a fost Filipine. Apoi a fost adoptată de o familie, da, din păcate, noul ei tată a avut un comportament abuziv față de ea. Acum locuiește în Los Angeles.

@bellapoarch

Si para el amor, baby, yo soy igual❤️‍🩹

♬ Bad Boy by Bella Poarch ft Kenia OS – Bella Poarch

Addison Rae

Lucrează ca actriță și a fost foarte energică pe rețelele de socializare, în special TikTok, din 2019. Are 88,7 milioane de urmăritori pe TikTok. A început să încarce videoclipuri de dans. În 2021, a apărut într-un film Netflix intitulat „He’s All That”.

@addisonre

Dance Now, Think Later 😉 @tate mcrae 🏹🫀

♬ exes – Tate McRae

Jimmy Donaldson

Recunoscut pe scară largă ca o personalitate YouTube americană și un influencer al rețelelor sociale, a câștigat notorietate pentru farsele sale complicate și cadourile generoase. Numărul de urmăritori este de 80,8 milioane în acest moment.

@mrbeast

She really licked that plate clean 😳 #dog #steaktiktok #goldenretriever #expensive I asked @Golden Retriever Life if Ellie prefers $1 Steak or $10,000 Wagyu Steak.

♬ original sound – MrBeast

Zach King

Are 33 de ani și locuiește în Los Angeles. El nu este de origine americană, având un amestec de gene chineze, austriece și nicaraguane. Contul său TikTok are 75,3 milioane de urmăritori și aproximativ 884 de milioane de aprecieri. Face bani de pe internet și oferă în principal servicii specifice prin intermediul site-ului său.

@zachking

I drew zach king on the subway @Devon Rodriguez

♬ original sound – Zach King

Kimberly Loaiza

Și-a început cariera în social media ca influencer în 2016, iar în prezent numără 74,2 milioane de urmăritori pe TikTok. Acum are 25 de ani și este de origine mexicană. Popularitatea ei de-a lungul anilor o conduce la realizări în afaceri precum lansarea unei linii de îmbrăcăminte și a unei companii de telefonie. De asemenea, are un canal YouTube cu 37 de milioane de abonați.

@kimberly.loaiza

Kimby ❤️‍🩹

♬ Kimby – Kim Loaiza

Will Smith

Pe lângă faptul că este un actor talentat, Will Smith este un utilizator activ al rețelelor sociale. Are 73,0 milioane de urmăritori. Artistul în vârstă de 54 de ani a adunat o bază uimitoare de peste 71,6 milioane de urmăritori.

@willsmith

♬ original sound – Will Smith

Burak Özdemir

Este bucătar turc și are și propriul lanț de restaurante, extinzându-se nu numai în Turcia, ci și în Dubai și Tadjikistan. Are mulți fani pe Instagram și TikTok. Contul său TikTok numără 70,5 milioane de urmăritori.

@cznburak

Czn Burak Sürpriz Evlilik Teklifi Romantik Mi Sizce?😍

♬ orijinal ses – cznburak

Avani Gregg

Cu peste 30 de milioane de urmăritori, Avani Gregg este recunoscută pentru conținutul său divers, de la tutoriale de machiaj până la videoclipuri de dans. Autenticitatea și creativitatea ei au făcut-o o figură iubită printre entuziaștii TikTok.

@avani

sorry bout that

♬ original sound – avani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum ne inspiră feed-ul de Pinterest al influenceriței Andreea Balaban

5 recomandări muzicale de la Taylor Swift, cea mai pe val cântăreață a lumii în 2023 🥰