in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în noiembrie 2023?

Descoperă clasamentul GLOBAL complet

Este noiembrie, așa că a venit vremea clasamentului GLOBAL de TikTok? Ești curios să afli ce s-a schimbat de luna trecută?

Iată o privire asupra vieților și influenței primelor 10 senzații TikTok care au luat lumea cu asalt.

Charli D’Amelio a cucerit TikTOk

În frunte se află Charli D’Amelio, regina de necontestat a TikTok-ului cu peste 120 de milioane de urmăritori. Cunoscută pentru mișcările ei de dans impresionante, Charli a devenit un nume cunoscut în domeniul rețelelor sociale.

@charlidamelio

my romeo

♬ Cant Remember to Forget You – 헐 잘생겼다 Ryujin

Addison Rae

Având peste 80 de milioane de urmăritori, Addison Rae este o forță de luat în seamă. Dansatorul și antreprenorul nu numai că a cucerit TikTok-ul, dar și-a extins cu succes influența în tărâmurile muzicii, modei și nu numai.

@addisonre

No comment

♬ original sound – RomansEmpire

Zach King

Magicianul  Zach King își încântă publicul cu iluzii uluitoare și editări video creative. Cu peste 60 de milioane de urmăritori, King și-a creat o nișă ca unul dintre cei mai inovatori creatori de conținut ai platformei.

@zachking

Zen Gardening

♬ original sound – Zach King

Loren Gray

Trecând de la un utilizator care făcea lip sync la un influencer cu mai multe fațete, Loren Gray a strâns peste 50 de milioane de urmăritori. Conținutul ei captivant se întinde de la muzică la modă, prezentându-și talentele dinamice.

@lorengray

perfect timing 😼😼🤞🏼

♬ original sound – Payjoeyy

Spencer X este iubit pe TikTok

Spărgând tiparele, Spencer X este un beatboxer care a câștigat recunoaștere și o paletă de peste 50 de milioane de fani pentru performanțele sale ritmice și distractive, demonstrând diversitatea talentului de pe TikTok.

@spencerx

Turns out aliens speak beatbox 🗣️👽

♬ original sound – Spencer X

Riyaz Aly

Originar din India, Riyaz Aly a devenit o senzație globală, cu peste 50 de milioane de urmăritori. Prezența carismatică i-a adus o popularitate imensă, în special în rândul populației mai tinere.

@riyaz.14

🙈❤️ #duetwithriyaz #riyaz

♬ Hulara-Ishara Akh Da – J Star

Dixie D’Amelio

Pe urmele surorii ei, Charli, Dixie D’Amelio a adunat peste 50 de milioane de urmăritori. În calitate de cântăreață, influența lui Dixie se extinde dincolo de limitele TikTok.

@dixiedamelio

the Liquirosso trio you need this holiday season ♥️ @Valentino.Beauty #ValentinoBeautyPartner  @sephora

♬ original sound – dixie

Michael Le

Cunoscut pentru energia sa și schițele de comedie, Michael Le a adunat spectatori dedicați de peste 43 de milioane. Capacitatea lui de a distra și de a intra în legătură cu spectatorii i-a consolidat statutul de influencer de top TikTok.

@justmaiko

🌪️😮‍💨 (dc @RR Ganii!)

♬ original sound – RR Ganii! – RR Ganii!

Bella Poarch

Bella Poarch a strâns peste 70 de milioane de urmăritori. Stilul ei unic și conținutul captivant au făcut-o o figură proeminentă în comunitatea TikTok.

@bellapoarch

What color should I wrap it?🤔

♬ original sound – Nonaisan

Avani Gregg

Cu peste 30 de milioane de urmăritori, Avani Gregg este recunoscută pentru conținutul său divers, de la tutoriale de machiaj până la videoclipuri de dans. Autenticitatea și creativitatea ei au făcut-o o figură iubită printre entuziaștii TikTok.

@avani

look how cute my christmas decor is 🥹

♬ feel okay – .

Tu ce creatori de TikTok urmărești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 23 noiembrie?

KFC lansează Schimb de Bucătari. Singurul show unde gătim pui ca la KFC… la KFC