in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în ianuarie 2024? Descoperă clasamentul GLOBAL complet

Ne apropiem de finalul lunii ianuarie, așa că a venit vremea clasamentului GLOBAL de pe TikTok? Ești curios să afli ce s-a schimbat de luna trecută?

Khabane „Khaby” Lame de pe TikTok

El conduce lista TikTokerilor cu cei mai mulți urmăritori. Are 155,8 milioane de urmăritori. Are 23 de ani și s-a născut în Senegal. Cu toate acestea, familia sa s-a mutat în Italia când era copil. A început să câștige popularitate pe TikTok în timpul pandemiei de Covid-19. A fost concediat de la serviciu și atunci a început să posteze pe TikTok videoclipuri cu el, în principal dansând.

@khaby.lame

Thank you for your time @Tom Cruise

♬ Thugz Mansion Acoustic – ARETX

Charli D’Amelio de pe TikTok

Videoclipurile ei de dans pe TikTok au milioane de urmăritori. Are 19 ani, s-a născut în SUA și a fost dansatoare profesionistă înainte de a se concentra să creeze conținut pe platformele de social media. Ea are unele colaborări în industria filmului în timp ce își folosește numele pentru linii de îmbrăcăminte și machiaj. În prezent, are 150,5 milioane de urmăritori.

@charlidamelio

dc @mattia

♬ Obnimi – Callmearco Remix – mattia

Bella Poarch

Cântăreața în vârstă de 26 de ani are 92,8 milioane de urmăritori pe TikTok. Primii ei ani de viață nu au fost ușori și fericiți. Locul nașterii ei a fost Filipine. Apoi a fost adoptată de o familie, da, din păcate, noul ei tată a avut un comportament abuziv față de ea. Acum locuiește în Los Angeles.

@bellapoarch

I DON’T LIKE ANYBODY😠🫢😗

♬ Don’t Like Anybody – Bella Poarch & 6arelyhuman

Jimmy Donaldson

Recunoscut pe scară largă ca o personalitate YouTube americană și un influencer al rețelelor sociale, a câștigat notorietate pentru farsele sale complicate și cadourile generoase. Numărul de urmăritori este de 80,8 milioane în acest moment.

@mrbeast

She really licked that plate clean 😳 #dog #steaktiktok #goldenretriever #expensive I asked @Golden Retriever Life if Ellie prefers $1 Steak or $10,000 Wagyu Steak.

♬ original sound – MrBeast

Zach King

Are 33 de ani și locuiește în Los Angeles. El nu este de origine americană, având un amestec de gene chineze, austriece și nicaraguane. Contul său TikTok are 75,3 milioane de urmăritori și aproximativ 884 de milioane de aprecieri. Face bani de pe internet și oferă în principal servicii specifice prin intermediul site-ului său.

@zachking

Will Gordon approve my cooking? @Gordon Ramsay

♬ original sound – Zach King

Kimberly Loaiza

Și-a început cariera în social media ca influencer în 2016, iar în prezent numără 74,2 milioane de urmăritori pe TikTok. Acum are 25 de ani și este de origine mexicană. Popularitatea ei de-a lungul anilor o conduce la realizări în afaceri precum lansarea unei linii de îmbrăcăminte și a unei companii de telefonie. De asemenea, are un canal YouTube cu 37 de milioane de abonați.

@kimberly.loaiza

El que puede juzgarme está arriba y conoce mi corazón ✨✨✨

♬ Kimby – Kim Loaiza

Addison Rae

Lucrează ca actriță și a fost foarte energică pe rețelele de socializare, în special TikTok, din 2019. Are 88,7 milioane de urmăritori pe TikTok. A început să încarce videoclipuri de dans. În 2021, a apărut într-un film Netflix intitulat „He’s All That”.

@addisonre

Guess who I’m coaching…?! 🪩🕺🕺🎶🍬  tune in to find out!! @Nerds Candy 2.11 #ad

♬ original sound – Addison Rae

Burak Özdemir

Este bucătar turc și are și propriul lanț de restaurante, extinzându-se nu numai în Turcia, ci și în Dubai și Tadjikistan. Are mulți fani pe Instagram și TikTok. Contul său TikTok numără 70,5 milioane de urmăritori.

@cznburak

Bu tatlımızın ismini Chef Burak farkıyla bilen var mı?😂😍👨‍🍳🙈

♬ greedy – Tate McRae

The Rock

Urmărește-l pe Dwayne „The Rock” Johnson pentru o privire exclusivă în viața sa dinamică. TikTok-ul său este o inspirație și îți oferă un divertisment de înaltă calitate, dar îți oferă și o privire în culisele filmelor celebre.

@therock

Thank you for the lessons, blessings and learnings 2023. We welcome 2024 with open arms 🤗 L.F.G. 🖤💪🏾🫱🏼‍🫲🏾 🥃

♬ Lovin On Me (Instrumental) – Jack Harlow

Dominik Lipa

Feed-ul lui Domelipa este un amestec fascinant de energie care se viralizează ușor, fler elegant și creativitate care stabilește tendințe.

@domelipa

es contenido jajaajaja tranquilos

♬ sonido original – lachurea

Spune-ne pe „Ai un pont?” pe cine urmărești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce ținute ne-au inspirat la decernarea Globurilor de Aur? 🏆

Marilu Dobrescu și partenerul ei de viață, Iustin Petrescu, au sărbătorit recent 4 ani de relație,

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu celebrează 4 ani de relație! Vezi unde