AdorAdor DrăguțDrăguț

Totul despre TheRealRed: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Citind acest articol, vei afla câteva detalii interesante despre creatorul de conținut, TheRealRed!

Totul despre TheRealRed

Bogdan Bacali, cunoscut sub numele de scenă, TheRealRed, este un creator de conținut din România, care s-a făcut remarcat prin videoclipuri de tip reaction, pe care acesta le abordează într-o manieră comică și satirică.

Citind acest articol, vei descoperi câteva detalii despre creatorul de conținut, TheRealRed, dar și amănunte despre parcursul lui în lumea YouTube-ului.

Cine este TheRealRed?

TheRealRed este un youtuber și gamer român, originar din Târgu Mureș. Acesta are vârsta de 23 de ani și s-a născut pe data de 3 Octombrie, fiind zodia Balanță.

Pe lângă contentul de tip reacting și gaming, acesta abordează și trenduri ale momentului, comedii și vlogging.

Pentru a avea o idee cât mai clară asupra conceptului de „conținut de tip reaction”, se face trimitere la faptul că TheRealRed postează videoclipuri, în care reacționează la contentul altor creatori de conținut, de pe YouTube, TikTok, sau alte platforme de pe internet.

Sursă imagini Instagram: @bogdi.w

Cariera lui TheRealRed

Înainte să devină creator de conținut, acesta a jonglat pentru o bună perioadă de timp și cu sportul, făcând parte din echipa de baschet BC Târgu Mureș.

În anul 2014, și-a creat primul canal de YouTube pe care l-a avut vreodată, iar acela a fost momentul în care a realizat că acesta era modul în care își dorea să își trăiască.

De curând, a anunțat pe platformele lui de social media, faptul că se ocupă de un nou proiect, numit Joac-o P-asta, care este un podcast online.  Aici, alături de creatorul de conținut gunsoLIVE, promite să discute despre tot ceea ce se petrece pe internet, de la lucruri foarte banale de pe TikTok, până la subiecte cu un puternic impact emoțional.

“O să încercăm să nu vorbim specific despre ceva, ci să vorbim despre mai multe subiecte.”

Cei doi creatori de conținut au ales să lucreze împreună la acest tip de proiect, deoarece consideră că personalitățile lor se ghidează după același set de reguli, valori și viziuni. Acest lucru se îngheagă foarte bine cu ideea de „discuție între prieteni”, pe care ei vor să o insufle urmăritorilor podcastului.

Până în prezent, pe canalul podcastului Joac-o P-asta, cei doi au publicat deja patru videoclipuri, unde sunt abordate diverse subiecte din lumea internetului, și nu numai.

De când și-a făcut debutul pe canalul de YouTube, acesta a avut parte și de diferite colaborări cu alți creatori de conținut, precum Selly și Zappy TV, participând chiar și la Testul Poligraf , de pe canalul de YouTube al lui Selly, unde a fost prezent alături de Zappy TV.

Cum stă TheRealRed pe Social Media?

În ceea ce privește Social Media, pe TheRealRed îl poți găsi activ pe mai multe platforme online, precum: YouTube, Instagram, TikTok, Twich și Twitter.

Acesta își petrece cea mai mare parte a timpului creând conținut pentru canalul lui de YouTube, numit „TheRealRed„. Aici, este urmărit de aproximativ 519k subscribers și este constant în ceea ce privește numărul postărilor. Contentul lui ajunge săptămânal la aproximativ 100k vizualizări.

Tânărul youtuber deține și un canal secundar de YouTube, numit „therealred LIVE”, unde este urmărit de peste 123k subscribers.

Pe TheRealRed îl poți găsi și pe Instagram, căutând numele @bogdi.w, unde este urmărit de 107k followeri. Pe această platformă, el postează content de tip lifestyle, outfituri pe care le poartă, dar și postări de interes public.

Dacă îți petreci timpul scrollând și pe TikTok, poți arunca o geană și pe contul lui, numit „@therealred„. Cu un număr de 93k urmăritori, și aici, la fel ca și pe YouTube, reacționează la contentul altor creatori de conținut din România.

Pentru mai multe sugestii ne poți lăsa mesajul în comentarii, iar dacă ai un pont nice pentru mine, aștept mesajul tău chiar aici! 😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Alina Gologan: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Alina Gologan: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Sucre

Totul despre Sucre: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră