in ,

Totul despre Theo Zeciu: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Theo Zeciu_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Theo Zeciu este cunoscut de publicul român ca fiind un streamer  pe YouTube și un jucător de jocuri video profesionist. De când a intrat în acest domeniu a reușit să strângă o mare de fani dedicați și fideli.

Tu ești unul dintre ei? Dacă răspunsul tău este da (ori nu), acest articol este pentru tine. Hai să aflăm împreună totul despre Theo Zeciu, de la cine este până la care e numele lui real, ce vârstă are și cum arată astăzi cariera lui.

Cine este Theo Zeciu?

Theo și-a început activitatea pe YouTube în data de 4 decembrie 2019. Când vine vorba de cei în care are încredere cu adevărat, streamer-ul declară că are 3 „frați”, anume Mihai Hanek, Cosmin şi Bogdan Puiu. Mai mult, el este într-o relație de aproape 4 ani cu Cristina Cesima.

Acum doi ani, Theo Zeciu a oferi detalii publicului său despre cât și cum câștigă din YouTube. El a mărturisit atunci că şi-a creat contul pe 2 iulie 2012, tipul canalului său este de divertisment. Avea 699.000 de abonaţi pe YouTube la acel moment şi un număr de 77.609.762 vizualizări. Astfel, el câştiga undeva la 11.760 de dolari din YouTube, în jur de 52.920 lei şi spune că banii pe care îi scoate din această reţea în fiecare lună reprezintă echivalentul a 39 de salarii minime din România.

Este impresionant, nu?

Care este numele real al lui Theo Zeciu?

După o cercetare intensă a online-ului românesc, am ajuns la concluzia că numele real al lui Theo este chiar Theo Zeciu.

Bineînțeles, probabil că numele lui se scrie, simplu, Teo ori Teodor sau chiar, de ce nu, Tudor.

Ce vârstă are Theo?

În ciuda succesului pe care îl are ca și tânăr YouTuber român, Theo este un tânăr ca noi restul.

El a început să facă umbră pământului din 25 septembrie, acum 25 de ani. Mai mult, în cazul în care ești pasionat de astrologie, el face parte din zodia balanță.

Cum arată azi cariera lui Theo Zeciu?

Cu toate că nu are atât de mulți ani de YouTube în spate, având în vedere că și-a început activitatea din 2019, chiar dacă avea contul din 2012, acesta a reușit să devină popular în rândul românilor, în special în cel al tinerilor pentru care jocurile video sunt o reală pasiune.

Primul său clip postat a fost „CEA MAI CREEPY ÎNTÂMPLARE A MEA *paranormal*”. În momentul de față, acesta a devenit o personalitate media și se face remarcat prin vlogurile distractive pe care le postează despre viața sa de zi cu zi.

@theozeciu

Vietile mele stiti foarte bine cat de mult ma chinuie jocul asta de fiecare data :))) noroc cu Knorr Noodles ca mi-a dat o stare si am reusit sa termin jocul din nou❤️ #pov #gustare #mancare #knorrnoodles #pefeelingultau

♬ original sound – Theo Zeciu

A reușit să adune peste 1.47 milioane de abonați pe Youtube, dar și aproximativ 651 de mii de urmăritori pe Instagram. Mai mult, acesta este deosebit de activ și pe TikTok, unde are 1,1 milioane de fani care-l urmăresc cu religiozitate.

Theo a reușit sa adune peste 1 milion de vizulizări cu o singură postare, videoclipul viral fiind denumit _POVEȘTI DE GROAZĂ CU IUBITELE LA CASA CU STAFII DIN BRĂILA_.

Pe lângă banii pe care îi câștigă din activitatea sa principală de YouTuber, Theo Zeciu lucrează intens şi pe Instagram. Totodată, are şi o afacere online „The power of smile”, acolo unde comercializează haine.

„Simt că îmi traiesc visul, dar n-a fost întotdeauna așa. De cele mai multe ori nu este așa de la început în viața noastră, dar lucrurile se schimbă în momentul în care ai curajul să îndepărtezi iluzia din viața ta, modul în care te complaci și te delași sau te minți pe tine că totul este bine. Când reușești să faci asta, atunci se produce adevărul, vindecarea și succesul. Iar asta înseamnă să afli cine ești și să mergi cu toată inima în această direcție fără să te intereseze părerile celorlalți.”, a declarat Theo Zeciu pentru Juridice.ro

Tu îl urmărești? Scrie-ne!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Nicolas Aesthetics: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Nicolas Aesthetics: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Satoshi Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Satoshi: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră