in ,

AdorAdor OMGOMG

[Then vs. Now] Amintiri prețioase alături de Pavel și Cleopatra Stratan. „Noapte bună”, variantele din 2006 și 2023

Cleopatra Stratan și Pavel Stratan ne-au readus nostalgia copilăriei cu o versiune nouă și emoționantă a melodiei „Noapte Bună”. Acum, după aproape două decenii de la lansare, cei doi artiști revin cu un duet plin de sensibilitate și emoție.

Cântecul aduce aceeași magie și tandrețe ca atunci când Cleopatra, la doar 4 ani, a cântat pentru prima dată cântecul și a adus întâia oară zâmbete pe fețele noastre cu această piesă.

La origini

Lansată în 2006, melodia „Noapte Bună” a devenit un hit aproape imediat, ca urmare a afinității publicului larg față de micuța Cleopatra, iar acum, reinterpretată, ea ne amintește de momentele frumoase, pline de inocență și bucurie trăite în acei ani.

În prezent

Vocea fermecătoare a Cleopatrei și armonia perfectă cu cea a tatălui său, Pavel Stratan, ne aduc un val de amintiri și ne înduioșează, marcând o perioadă frumoasă și plină de emoții. O melodie care ne îndeamnă să visăm și să ne amintim de vremurile de odinioară.

@pavelstratanAmintiri de neuitat cu Pavel si Cleopatra Stratan! 🥰❤️🤗 #pavelstratan #cleopatrastratan #cezarstratan #stratanele♬ sunet original – Pavel Stratan

Ascultă reinterpretarea emoționantă a lui Cleopatra și Pavel Stratan a melodiei „Noapte Bună” – o călătorie în trecut, plină de tandrețe și amintiri plăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

All eyes on her: Noua casă a Andreei Balaban e #goals! 😍

Cel mai neașteptat cuplu: Charlie D’Amelio și Landon Barker