in

OMGOMG

THE ERAS TOUR concert film, cel mai nou film al cântăreței Taylor Swift

Hello, dear Gen Z reader!🧚‍♀️

Mulți fani, și nu numai, o consideră pe Taylor Swift „the music industry” sau „the economy”. Cei de la de Grammy Awards chiar au spus că este cea mai legendară artistă a generației ei.🎶

Nu cred că te miră. Chiar dacă nu ești un ascultător al muzicii ei, Taylor este peste tot și pe buzelor tuturor, un real fenomen care cucerește nu doar inimile fanilor, stadioane din jurul lumii, top după top muzical, dar și industria cinematografică mai nou.

Recent, a avut loc lansarea filmului THE ERAS TOUR concert film care surprinde momentele din cadrul turului global, tur care are cele mai mari încasări pentru o femeie din industria muzicală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Conform unui articol din The Guardian, noul ei film se bucură de același succes. THE ERAS TOUR concert film a încasat 97 de milioane de dolari la lansarea din Statele Unite, făcându-l cea mai mare lansare de film tip concert din toate timpurile.

Iar, Gen, știri, într-o postare pe Instagram au menționat că lansarea din 13 octombrie a avut loc în 100 de țări, iar data lansării din România nu se știe încă.

Uite ce a postat Taylor pe Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Aștept data lansării filmului din România, dar tu?🥰

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ținute de Halloween pentru tine și cea mai bună prietenă

Winona Ryder

Cine are ziua de naștere pe 29 octombrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Winona Ryder își sărbătorește ziua de naștere azi)