in ,

Totul despre Teodora Rogobete: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

cine este teodora rogobete varsta cariera biografie cover

Teodora Rogobete  sau Istrati, după numele de domnișoară, este fondatoarea brandului Teo’s Kitchen, sub umbrela căruia pregătește niște rețete delicioase și interesante.

În acest articol vei afla totul despre Teodora Rogobete: cine este, ce vârstă are, o scurtă biografie a ei și cum arată cariera Teodorei în prezent.

Hai să pătrundem împreună în universul Teo’s Kitchen.

Cine este Teodora Rogobete?

Teodora Rogobete ori, după numele de domnișoară, Istrati este o femeie pasionată de gastronomie, mamă a doi copii, un fiu din prima căsătorie și o fată din căsnicia cu Don Baxter aka Costel Sergiu, fost membru al formației Moromeții, unde a cântat alături de 1-Q Sapro.

Cei doi s-au cunoscut după divorțul Teodorei. Se zice că Don Baxter i-a fost alături într-un moment vulnerabil, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Mai mult, Teodora Rogobete a scris o carte de bucătărie, anume „De-a bucătarii. 50 rețete de dulciuri pentru mămici iscusite și copii isteți”. Și mai mult decât atât, Teo’s Kitchen a strâns o comunitate frumoasă pe Instagram  de 154 de mii de pasionați de bucătărie.

Ce vârstă are Teodora Rogobete?

Într-un interviu pe care Teodora l-a dat în 2011, aceasta a zis că are 26 de ani. Am făcut un scurt calcul și ne-am dat seama că s-a născut în 1985. Ceea ce rezultă că Teodora Rogobete are frumoasa vârstă de 38 de ani.

O scurtă biografie a Teodorei

După absolvirea liceului, Teodora Rogobete, pe atunci Istrati, a studiat asistența socială, apoi a urmat un master în managementul resurselor umane. A lucrat o perioadă în HR, dar fiindcă pasiunea pentru gătit era și este deosebit de puternică, femeia a renunțat la job-ul ei și s-a dedicat bucătăriei.

Totul a început după ce m-am căsătorit, adică atunci am avut în sfârşit acces la bucătărie. Ca şi noi toţi, am locuit până atunci cu mama, care era stăpână la ea în bucătărie şi puteam în cel mai bun caz să îi fim aghiotanţi, dar nu apucam niciodată să gătim noi înşine o masă cap-coadă. De mică mi-a plăcut să gătesc şi să le ajut pe mama şi pe buni. Dar când am avut în sfârşit tigaia mea, atunci m-am simţit pionier şi mi-am dat seama cât de mult îmi place să gătesc, a declarat Teodora într-un interviu pentru motivonti.ro

 Teodora Rogobete și cariera în bucătărie

Teodora și-a dat seama că locul ei chiar este „la cratiță”, așa cum încă mai zic unii misogini, așa că a pornit în această călătorie cu un blog culinar.

Viaţa de blogger culinar e uşor diferită de cea a unui blogger în general, şi asta pentru ca postările mele presupun muncă efectivă. Până să ajung în faţa laptopului şi să scriu efectiv rețeta şi povestea ei, trebuie să cumpăr ingredientele, să le aşez frumos în boluri ca să dea bine în poză, să gătesc mânacarea efectiv, să fac şi poze între timp (uneori câte 5-6 poze la un singur pas al preparării), apoi să descarc pozele, să le aleg, să le editez în tablouri de câte 4 etc. Durează cam două ore până public o reţetă, din momentul în care e gata de preparat, a mai spus Teodora pentru motivonti.ro

 Apoi a început să scrie cartea „De-a bucătarii. 50 rețete de dulciuri pentru mămici iscusite și copii isteți” după ce Luca, fiul cel mare, a ajuns la vârsta diversificării.

Astăzi, Teodora Rogobete este unul dintre cei mai urmăriți influenceri culinari din România. Cu o comunitate mare pe Instagram, ea inspiră în fiecare zi prin rețete delicioase.

Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne dacă tu ai preparat una din rețetele Teodorei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Descoperă-ți strălucirea la Golden Academy: revoluția muzicală începe aici!

totul despre nicolle stanese cine este varsta biografie cariera cover

Totul despre Nicolle Stănese: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră