in

AdorAdor

Ten acneic? Laura Giurcanu ne recomandă un produs pentru problemele de la nivelul tenului

Laura Giurcanu, cunoscuta actriță și creatoare de conținut, a dezvăluit secretul său pentru un ten mai curat și lipsit de imperfecțiuni într-un TikTok recent. Aceasta a vorbit despre experiența sa cu produsul Effaclar Duo+, marca La Roche Posay, evidențiind beneficiile pe care le-a observat asupra tenului cu tendință acneică.

Ce conține?

Laura a evidențiat că acest produs a ajutat-o să scape de coșuri, de urmele și cicatricile post-acneice și de roșeață. Noua formulă, care conține acid salicilic și acid lipohidroxi, se bazează pe cercetările științifice ale microbiomului pielii și este potrivită încă de la vârsta de 10 ani.

De asemenea, produsul conține niacinamidă, ce contribuie la hidratarea intensă a tenului.

Funcționează?

Laura Giurcanu a subliniat că tenul său s-a simțit vizibil îmbunătățit după utilizarea constantă a acestui produs, atât dimineața, cât și seara.

Acesta a devenit unul dintre preferatele ei în rutina zilnică de îngrijire și ea și-a asigurat comunitatea online că gelul hidratant nu va lipsi prea curând din această rutină.

@lauragiurcanu Effaclar Duo+M e produsul potrivit pentru oricine se confrunta cu puncte negre, cosuri, ten cu tendinta acneica sau semne post-acneice, cu rezultate dupa doar 8 ore, produsul asta m-a cucerit 🫧 #EffaclarDuo+M #PaidProjectByLaRochePosay ♬ original sound – Laura Giurcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Family check outfit cu Alina Ceușan😍

Cu ce ținute ne inspiră Mara Calli în fiecare săptămână?🍊