in ,

AdorAdor OMGOMG

TEILOR x MIRA: Află totul despre noua colaborare! 🔥

În lumea modei și a frumuseții, fiecare pas este esențial pentru a transmite un mesaj. Într-o viziune de evoluție, TEILOR, brandul românesc de bijuterii, a marcat un nou moment prin numirea artistei Mira ca ambasadoare oficială.

Acest moment marchează o etapă importantă atât pentru cântăreață, cât și în povestea brandului.

Mira se alătură astfel echipei TEILOR la aniversarea celor 25 de ani de existență a brandului și împreună cu Catrinel Marlon, imaginea TEILOR, va transmite mesajul brandului mai departe, în special către tânăra generație care aspiră la lux și dorește să-și exprime personalitatea prin bijuterii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T E I L O R (@teilor_finejewellery)

TEILOR a avut întotdeauna ambasadoare de excepție, femei admirate în diverse domenii, iar Mira, cunoscută și apreciată de către publicul tânăr, în special de Generația Z și Millenials, se potrivește perfect acestui context.

Energia, naturalețea și versatilitatea Mirei au inspirat compania, iar colaborarea cu ea a venit ca un pas natural pentru a deschide un nou capitol în povestea brandului.

TEILOR a atras atenția prin campania sa, evidențiind combinații inovatoare și creative ale bijuteriilor, concentrându-se asupra layering-ului, o tendință în continuă creștere.

Combinațiile îndrăznețe dintre bijuteriile cu diamante și cele cu un design minimalist sunt elementele cheie care schimbă perspectivele asupra bijuteriilor, oferind astfel o abordare fresh și modernă.

Prin această colaborare, brandul își propune să inspire și să aducă bijuteriile într-o nouă lumină, marcând astfel începutul unei povești promițătoare sub deviza „YOUR BRILLIANT ERA”.

Cât despre ce are ea de spus despre perspectiva noii colaborări, Mira pare să fie extrem de entuziasmată și are doar cuvinte de laudă și de apreciere, atât la adresa brandului, cât și în ceea ce privește noua ei poziție în cadrul său.

Ea ne povestește într-un TikTok recent depre cum a luat naștere acest parteneriat și despre ce relație are ea cu bijuteriilor, legătură ce, printre altele, a făcut-o să accepte propunerea.

@mira Cam asta este povestea colaborării noastre și abia așteptăm sa vedeți tot ce v-am pregătit! 🫶🏼 #newambassador #TEILORxMIRA #finejewellery #TEILOR25 ♬ original sound – MIRA

Succesul și inovația TEILOR, alături de prezența și implicarea Mirei, promit să redefinească conceptele de eleganță și stil în rândul publicului tânăr, aducând, astfel, o colecție cu o semnificație puternică și profundă.

Cum ți se pare asocierea dintre Mira și TEILOR? Împărtășește-ne aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Holy Molly lansează primul ei EP

Cine e MidoriStars, prima artistă din România care a scris și cântat în japoneză? Hai să afli!