in ,

Totul despre Tedereu: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Tedereu: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Tedereu este un vlogger și gamer român. El a prins tare bine la publicul român, în special la cel tânăr și mai ales la cei pasionați de jocuri.

În acest articol am încercat să adunăm toate informațiile despre Tedereu ca să nu le mai cauți tu. Citește articolul până la final și află totul despre vloggerul român.

Cine este Tedereu?

După cum am menționat și în introducere, el este un tânăr român pasionat de jocuri video. El s-a dedicat acestui lucru și a reușit să își transforme pasiunea într-o meserie.

Mai mult, el face parte din creatorii de conținut de pe YouTube care au reușit să strângă o bază dedicată de fani.

Te numeri printre ei? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne de ce îl urmărești.

Care este numele real al lui Tedereu?

În cazul în care te-ai întrebat care e numele real al lui Tedereu, dorim să te informăm că am cercetat și am aflat că îl cheamă Alex Teodorescu.

@tedereuonyt

Care e cea mai buna arma ?

♬ sunet original – TEDEREU

Ce vârstă are Tedereu?

Creatorul de conținut trăiește în București și are 26 de ani.

Tu îți împarți vârsta cu el? Dă-ne un mesaj pe Instagram, Facebook și chiar TikTok și spune-ne dacă ai aceeași vârstă ca acest vlogger român care a cucerit atât de mulți oameni prin conținutul pe care-l postează.

Cum arată astăzi cariera lui Tedereu

Este destul de clar că Alex Teodorescu se definește ca fiind un creator de conținut. Bineînțeles, cifrele pe care a ajuns să le aibă în online confirmă acest lucru.

Spre exemplu, pe YouTube aceste a ajuns la o bază de 236 de mii de abonați în timp ce pe Instagram are 65 de mii de fani activi. Bineînțeles, acesta nu lipsește nici de pe TikTok, unde a ajuns să fie urmărit de 220 de mii de utilizatori.

@tedereuonyt

Cel mai bun jucator de TDM? pt 2

♬ sunet original – TEDEREU

Mai mult decât atât, acesta a pus și bazele Telereu, un magazin online pentru mobile gaming.

„Coolerul a fost primul nostru accesoriu de gaming, iar de atunci ne-am dat seama că accesoriile pentru mobile gaming îți oferă o emoție și o experiență de joc cu totul diferite. Cu ajutorul lor am obținut cele mai high rankuri sezon de sezon. Suntem o echipă de băieți tineri și, după 4 ani de mobile gaming, deschidem primul nostru magazin de accesorii de mobile gaming.”, asta scrie în categoria „Despre noi” de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Henrietta Maxim „Am avut parte de multe eșecuri și multe încercări, experimente, pentru a-mi găsi propriul echilibru.”

Cine este Henrietta Maxim: „Am avut parte de multe eșecuri și multe încercări, experimente, pentru a-mi găsi propriul echilibru.”

Satoshi a venit să ia tot - „1K1 - official video

Satoshi a venit să ia tot – „1K1” – official video