in

AdorAdor

Cum a fost în team-building cu echipa Likez.ro

Din septembrie am început să colaborez cu Likez.ro, genul de revistă pentru tineri pe care mi-aș fi dorit să o am atunci când eram în liceu. Încă de la început mi s-a părut o combinație între ce era odată Bravo, cu tips & tricks și gossips despre vedete și ce este Vice acum, o revistă atipică care se adresează celor tineri.

Am fost tare bucuroasă că am putut să iau parte la acest proiect și, mai ales, la primul team-building al revistei, care a avut loc la NOR, un punct de referință pentru București pentru că este cel mai înalt loc unde poți lua masa. Începi cu senzația pe care ți-o oferă recepția unui hotel luminos și în fața ochilor ți se deschide tabloul orașului, văzut de la 136 de metri înălțime.

Discuții, delicatese și mâncare

Team-building-ul Likez.ro nu a arătat ca unul obișnuit. Am cunoscut în cadrul acestuia o mare parte din echipă și am povestit, timp de câteva ore, mai puțin despre proiect și mai mult despre noi.

Am aflat care sunt zodiile noastre, care este mâncarea favorită, filmele și serialele la care ne uităm când avem zile proaste, cum percepem un logo în care apar inimioare. Am râs și am gustat și niște preparate minunate, iar papanașii de la desert au fost… la înălțime.

Mai mult, am primit, fiecare dintre noi, o șapcă inscripționată cu logo-ul revistei, iar la final am făcut un video în care-i spuneam directorului că îl iubim.

O revistă nouă în țara în care presa scrisă este ignorată

Eu sunt genul de fată care, la începutul anilor 2000, cumpăra fără excepție reviste pentru adolescenți. Bravo, revista pe care am menționat-o mai sus intra pe această listă, dar și Bravo Girl, Popcorn, Cool Girl and so on. Apoi, după ce am mai crescut, am trecut la Cosmopolitan, Elle, The One.

Cam de atunci am început să-mi imaginez că atunci când voi fi mare voi ajunge să scriu la reviste. Am început, acum câțiva ani, cu o revistă românească de balet, am scris pentru Catchy.ro, am trecut la Vice, iar în prezent scriu pentru Haute Culture by Biz, o revistă despre cultură și lux și, bineînțeles, Likez.ro, revista pentru Gen Z.

Atunci când Carina, coordonatoarea proiectului mi-a vorbit despre posibilitatea de a colabora, am fost tare bucuroasă că într-o țară în care puțină lume cumpără presă, niște oameni cu viziune au demarat un astfel de proiect.

Planuri de viitor pentru Likez.ro

Mă bucur că fac parte din această echipă minunată și sper ca Likez.ro să crească ca o floare primăvara.

Sper să ajungem curând să marcăm viața tinerilor care au nevoie de știri gândite și scrise special pentru ei și poate chiar, în scurt timp, să trecem și pe print.

Tot ce îmi doresc pentru Likez.ro este să devină acum ce era Bravo la începutul anilor 2000, adică un punct de referință.

Scrie-ne pe Ai un pont? și povestește-ne care a fost articolul tău preferat și de ce. Și, ai o rubrică preferată sau poate niște idei pe care ți-ar plăcea să le abordăm în paginile noastre online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Selly

Tot ce ar trebui să știi despre Porsche 911 Turbo S, noua mașină a lui Selly

Sfaturi de design interior pentru decorarea locuinței, de la influencerii noștri dragi. Ce recomandă Sophie Dominique?