in ,

Te sperie gândul de te muta singur? You’re not alone! Flavia Barbu ne împărtășește cum e, pentru ea, să locuiască singură

Flavia Barbu, într-un moment extrem de personal și sincer, împărtășește cu noi sentimentele care o încearcă, după prima noapte în care a locuit singură, în noua sa casă. Acest pas semnalează începutul unei călătorii de redescoperire, pe care trebuie să o parcurgă singură.

Temeri

În mod paradoxal, frica inițială a Flaviei de a face acest mare pas ia o întorsătură surprinzătoare: Flaviei a ajuns să îi placă prima noapte petrecută singură.

Ea pătrunde în lumea introspecției și a descoperirii propriei independențe și subliniază că, în ciuda presupunerilor anterioare, găsește acum bucurie în simpla ei prezență.

Flavia abordează cu sinceritate și umor tema singurătății, un subiect ușor de înțeles pentru toți cei care trec sau vor trece prin experiența mutării singuri. Ea își exprimă temerile față de necunoscut și nevoia de a face față acestei provocări pe cont propriu.

Cum le depășim, cu pași mici

Cu un ton sincer, descrie cum a căutat printre cutiile de la IKEA, amestecând cu umor și onestitate dificultățile și momentele amuzante ale acestei noi etape.

Într-o notă personală, Flavia evidențiază faptul că fiecare dintre noi se confruntă cu această teamă a necunoscutului. Ea vorbește despre această stare comună de vulnerabilitate și de cum, în pofida tuturor acestor temeri, putem descoperi putere în singurătate și independență.

 

@flavia.barbu Jurnal de Singurătate #1 ♬ origineel geluid – 💍🎧

Flavia oferă o privire sinceră în căminul său în curs de amenajare, subliniind că aceasta este o călătorie în care încă are multe de făcut, dar că va împărtăși fiecare detaliu într-un tur complet, odată ce toate cutiile vor fi desfăcute.

Ea vorbește despre această oportunitate de a-și construi propria viață, recunoscând și mulțumind pentru lecțiile învățate în această călătorie a singurătății. Este un jurnal autentic, plin de emoții și curaj în fața necunoscutului, un apel către toți cei care se simt singuri să abordeze această perioadă de autodescoperire cu inimă deschisă.

Iar pentru cei care simt că trec prin același lucru, Flavia a spus că va continua seria intitulată de ea „Jurnal de singurătate”. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Horoscop

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 16 – 22 octombrie: clasamentul celor mai fericite zodii

Ce mai citesc influencerii noștri preferați? Ruxandra de la 4fără15 ți-a pregătit un raft întreg pe care îl găsești la Cărturești