in ,

AdorAdor OMGOMG

Tati Part-Time – Tot ce trebuie să știi despre filmul care va avea premiera luna viitoare

Cine nu adoră o comedie plină de haz, cu personaje carismatice și momente amuzante, dar pline de suspans?

Acum, fanii filmului românesc au un motiv serios de bucurie, deoarece trailerul pentru Tati Part-Time a fost lansat cu doar câteva zile în urmă și ne permite să aruncăm o privire în lumea plină de comedie creată de Bromania (Matei Dima) și Letiția Roșculeț.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tati.part.time

Protagoniștii acestei producții sunt Alex Bogdan și Eva Măruță. Cu un debut plin de strălucire, Eva își asumă rolul Mayei, fina avocatului Iustin, interpretat de Alex Bogdan.

Filmul urmărește povestea acestor două personaje neașteptate și aventurile lor comice, aducând un amestec inedit de umor și emotie pe ecranele mari.

Trailerul a stârnit deja entuziasmul publicului, iar premiera oficială este programată pentru 2 ianuarie 2024, în cinematografele din întreaga țară.

Cu o distribuție impresionantă, care include nume consacrate precum Alexandru Ion, Doina Teodoru și George Ivașcu, filmul promite să ofere o experiență cinematografică unică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tati.part.time

Un aspect special al acestei producții este debutul Evei Măruță în lumea filmului. La doar 7 ani, micuța actriță și-a surprins nu doar părinții, dar și publicul, cu talentul ei și cu bucuria pe care o aduce în interpretarea personajului Mayei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tati.part.time

Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, Andra și Cătălin Măruță au împărtășit mândria și emoția lor față de debutul Evei în lumea filmului. „Nici nu putem să vă spunem cât de emoționați suntem să vă anunțăm lansarea trailerului oficial pentru Tati Part-Time!

Este primul film în care joacă Eva! O super comedie spectaculoasă în care vom râde și ne vom distra!”, a scris Andra într-o postare pe Facebook.

Filmul a fost regizat de Letiția Roșculeț și Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, iar atmosfera de pe platourile de filmare a fost plină de bucurie și entuziasm, conform postărilor de pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tati.part.time

„Tati Part-Time” promite să aducă zâmbetul pe fețele spectatorilor în începutul anului viitor și să fie o comedie revigorantă pentru întreaga familie. Cu talentul tânăr și proaspăt al Evei Măruță, filmul este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului viitor în cinematografia românească.

Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie plină de haz și surprize alături de „Tati Part-Time”! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O romanță la Roma: influencerul care s-a logodit într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume 🫠

#DoveAiIncredereInTine: Dove vorbește despre trendurile toxice de pe social media care afectează tânăra generație de femei din care faci și tu parte